OFFLINE

Vegyen színes blézert, mint Olga!

2014. május 6., kedd 09:29

Itt a tavasz, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Például pink blézert, mint Olga!

Olga

Szerdán változóan felhős, kellemes időnk lesz, de délután nyugaton, északnyugaton, majd északon is futó zápor is kialakulhat – írja az Időkép. Az élénk délies szélben 19-24 fok közé melegedhet a levegő, tehát nem kell nagykabátot venni és mivel tavasz van, fekete helyett válasszon inkább valami színeset.

Olga szettjében külön szeretjük, hogy hajgumijának aranyozása illik a cipő orrához, valamint azt is, hogy a mintás nadrághoz egyszerű és színben harmonizáló dolgokat párosított. Egyszerű, mégis izgalmas összeállítás, melynek éke a pink blézer.

Zakó, felső, táska: H&M 

Nadrág: D&G

Topán: Zara 

Óra: Michael Kors

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta