OFFLINE

Gaga Photoshop nélkül nagyon lepukkant

2014. április 16., szerda 15:25

Hónapokkal ezelőtt jelent meg Lady Gaga Versacének lőtt kampánya, melynek első, novemberben kiadott képén az énekesnő Donatella Versaceként pózol, tökéletes, szőke hajjal, szexin csillogó bőrrel. A kampányképeken Gaga természetesen tökéletesen fest, bőre makulátlan, tekintete réveteg, a képekben van valami nem evilági, de nagyon vonzó.

Most végre az is kiderült, hogy milyenek voltak ezek a fotók az utómunkák nélkül: borzalmasak. Gaga szeme karikás, talán tényleg nincs is rajta smink, úgy néz ki, mint egy megfáradt, androgün heroinista.

A Gaga Fresh Online weboldalra került ki négy retusmentes fotó, melyekről kiderül, mi mindent kellett javítani a nyers képeken: Gaga térdéről leszedtek egy zúzódást, arcát felfrissítették, a természetellenes paróka is új fényt kapott és az énekesnő karját is vékonyabbra vették – írja a Jezebel. Az egyik fotón Gaga egy olyan felsőt visel, ami nem került be végül a kampányba – talán pont ehelyett láthatjuk félmeztelenül. Nézze meg a galériában milyen volt az egyik legjobban kereső celebnő a retus előtt és milyen utána!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta