OFFLINE

Az MTV Movie Awards 17 legjobb nője

2014. április 14., hétfő 21:36 |

Nemrég ért véget az MTV filmes díjkiosztója, az MTV Movie Awards Los Angelesben, ahonnan mi ismét a legjobb szetteket válogattuk össze – a legjobb női testrészeket és a díjazottak listáját a Velveten találja!

Az MTV rendezvényein a híres nők általában kicsit elengedik magukat és sokkal izgalmasabban öltöznek fel, mint mondjuk egy Oscar gálán. Most a nagyon különleges szettek sajnos elmaradtak, sok volt a kicsit béna összeállítás, szabás és szín, még a jól öltözöttnek nevezhető celebek közé is bekerült pár olyan nő, akinek szettje inkább unalmas, mint szép. A hajtás után nézelődhet!

Kezdjük Jessica Albával, aki bármit vesz fel, döglesztően néz ki: most egy Kenzo harangszoknyát és egy egyszerű csőtopot választott, ami annyira nem nagy szám, hogy ilyen szettek még Pesten is szembejönnek velünk egy-egy buliban.

Shailene Woodley bevállalt egy igazán feltűnő Balmain bőrszerkót, ami csak kicsit nézett ki hülyén, ahogy a lámpák fényében csillogott – igazából vagány összeállítás volt:

Ezt a Chanel ruhát mintha Lupita Nyong'ónak tervezték volna:

Nicki Minaj magához képest nagyon visszafogott ebben a fekete Alexander McQueen ruhában. A karperecei is a McQueen divatháztól vannak:

Rita Ora mindenkin túltett ezzel a dekoltázzsal, nekünk mégis táskája a kedvencünk, amit a galériában tekinthet meg.

Szerkesztőségi kedvenc Grumpy Cat, aki Pharrell Williams-nek öltözött:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta