Donatella Versace kezelésbe venné a brit királynőt

A plasztikáztatási mániában szenvedő Donatella Versace Lady Gaga után egyenesen II. Erzsébetet szemelte ki magának, mint a Versace-ház legújabb üdvöskéjét. Az eltorzult arcú divattervező szerint a királynőhöz remekül illene legújabb haute couture kollekciója, ezért a fejébe vette, hogy megszerzi magának a lassan 88 éves uralkodót. Eddig valószínűleg még senki sem világosította fel, hogy a lehető legrosszabb ajtón kopogtat.

2013-03-04T145857Z 1383684526 LM1E93415HV01 RTRMADP 3 BRITAIN-QU
Andrew Winning / Reuters

Bár Donatella Versace szerepe megkérdőjelezhetetlen a XXI. század divatjában, azért még az ő hatalma és népszerűsége sem elég hozzá, hogy azt öltöztessen, akit csak akar. Az olasz tervező a lehető leglehetetlenebb személyt, a konzervatív, de színekben gazdag öltözködéséről híres II. Erzsébetet szemelte ki magának, akivel legújabb, a párizsi divathéten már bemutatott haute couture kollekcióját népszerűsítené.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

"A királynő maga a megtestesült couture. A mostani kollekcióm legütősebb színeibe, halvány rózsaszínbe, sötét és világos lilába öltöztetném, de az egyik legnagyobb álmom, hogy egyszer feketében is láthassam" - részletezte terveit a Sunday Timesnak a magát a királynő személyi stylistjának képzelő Versace. Sőt, a királynő óta a britek első számú divatikonját, Katalin hercegnét is kiszemelte magának. "Middletonnak tökéletes teste van, ezért gyakorlatilag minden jól áll neki" - indokolta buzgóságát Versace. Azt azonban aligha tudjuk elképzelni, hogy a szigorú öltözködési protokollt követő família majd pont az ő, extravagáns szabásvonalairól és színvilágáról elhíresült ruháit fogja népszerűsíteni. Vajon miben képzeli el Versace a királyi család konzervatív tagjait? És hogyan gondolhatja, hogy egyáltalán belemennek?

Az Atelier Versace sejtelmes szabásvonalakkal és élénk színekkel kísérletezett idén.
Az Atelier Versace sejtelmes szabásvonalakkal és élénk színekkel kísérletezett idén.Getty Images

Miben látná legszívesebben a királynőt?

Íme néhány valóban nagyon elegáns ruha az Atelier Versace mostani haute couture kollekciójából, amik nem biztos, hogy a királynőnek is pont ilyen jól állnának. Szavazzon, miben látná legszívesebben az uralkodót? A lábvillantó sárga, a csillogó fekete, a kék bunda vagy a mellközt szabadon hagyó fehér legyen a tuti befutó? Ön dönt, kattintson!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek