OFFLINE

Donatella Versace kezelésbe venné a brit királynőt

2014. január 26., vasárnap 11:10

A plasztikáztatási mániában szenvedő Donatella Versace Lady Gaga után egyenesen II. Erzsébetet szemelte ki magának, mint a Versace-ház legújabb üdvöskéjét. Az eltorzult arcú divattervező szerint a királynőhöz remekül illene legújabb haute couture kollekciója, ezért a fejébe vette, hogy megszerzi magának a lassan 88 éves uralkodót. Eddig valószínűleg még senki sem világosította fel, hogy a lehető legrosszabb ajtón kopogtat.

Bár Donatella Versace szerepe megkérdőjelezhetetlen a XXI. század divatjában, azért még az ő hatalma és népszerűsége sem elég hozzá, hogy azt öltöztessen, akit csak akar. Az olasz tervező a lehető leglehetetlenebb személyt, a konzervatív, de színekben gazdag öltözködéséről híres II. Erzsébetet szemelte ki magának, akivel legújabb, a párizsi divathéten már bemutatott haute couture kollekcióját népszerűsítené.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

"A királynő maga a megtestesült couture. A mostani kollekcióm legütősebb színeibe, halvány rózsaszínbe, sötét és világos lilába öltöztetném, de az egyik legnagyobb álmom, hogy egyszer feketében is láthassam" - részletezte terveit a Sunday Timesnak a magát a királynő személyi stylistjának képzelő Versace. Sőt, a királynő óta a britek első számú divatikonját, Katalin hercegnét is kiszemelte magának. "Middletonnak tökéletes teste van, ezért gyakorlatilag minden jól áll neki" - indokolta buzgóságát Versace. Azt azonban aligha tudjuk elképzelni, hogy a szigorú öltözködési protokollt követő família majd pont az ő, extravagáns szabásvonalairól és színvilágáról elhíresült ruháit fogja népszerűsíteni. Vajon miben képzeli el Versace a királyi család konzervatív tagjait? És hogyan gondolhatja, hogy egyáltalán belemennek?

Az Atelier Versace sejtelmes szabásvonalakkal és élénk színekkel kísérletezett idén.
Az Atelier Versace sejtelmes szabásvonalakkal és élénk színekkel kísérletezett idén.
Fotó: Getty Images

Miben látná legszívesebben a királynőt?

 • 167
  Egyértelműen a fehérben.
 • 261
  Csakis a sárga.
 • 466
  Miről beszélgetünk? Egyértelműen a kék.
 • 159
  F.E.K.E.T.E.

Íme néhány valóban nagyon elegáns ruha az Atelier Versace mostani haute couture kollekciójából, amik nem biztos, hogy a királynőnek is pont ilyen jól állnának. Szavazzon, miben látná legszívesebben az uralkodót? A lábvillantó sárga, a csillogó fekete, a kék bunda vagy a mellközt szabadon hagyó fehér legyen a tuti befutó? Ön dönt, kattintson!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta