OFFLINE

Stílusváltásban gondolkodik a Gucci?

2013. szeptember 19., csütörtök 16:30

Az egyre felkapottabb és a fiatal tehetségekre koncentráló londoni divathét után tegnap kezdetét vette a 2014-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató milánói divathét. Az első napon mutatta be kollekcióját többek között Alberti Ferretti, a DSquared2, a No.21 és a Gucci is.

A Gucci kreatív vezetője, Frida Giannini felvette a harcot az agresszíven fiatalos londoni trendekkel és dekoratív, art decós motívumokkal kombinált trendi gyűjteményt küldött kifutóra, melynek fő anyaga a selyem mellett a luxusházaknál újnak számító lurex és necc volt.

Az estélyi ruháktól a lazább és sportosabb vonal felé kanyarodó divatház vezetője azzal magyarázta túlméretezett necc felsőit, gumírozott derekú, buggyos nadrágjait, mély V- nyakkivágású blúzait és metál árnyalatú cipzáras dzsekijeit, hogy felnőtt egy új, kilencvenes években született, fizetőképes generáció, akik minden tekerória nélkül kifizetnek annyi pénzt egy selyem kezeslábasért, mint egy vörös szőnyegre való estélyiért – írja a vogue.it.

Kíváncsian várjuk, hogy mennyire lesz nyitott a többi 74 divatház, akik a napokban bemutatják új kollekcióikat az olasz divatfővárosban. Mindenesetre a helyi ipartestület, a Camera Della Moda megígérte, hogy a jövőben nagyobb hangsúlyt kíván fektetni a feltörekvő tehetségekre, akiknek a jól bevált nevek és a konzervatívabb felfogás miatt sokkal nehezebb betörni hazájukban, mint például Londonban, New Yorkban vagy a Távol-Keleten. Nézze meg a galériában, hogy mit tervezett a címlapcsatákban verhetetlen Gucci a 2014-es nyári szezonra!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta