OFFLINE

Mihalik Enikő fagyoskodva pózolt a Central Parkban

2013. március 28., csütörtök 21:34 |

Bár a magyar divatvilág jelenleg Palvin Barbara körül forog, nem szabad megfeledkeznünk legelső, egyben úttörő magyar topmodellünkről, Mihalik Enikőről sem. Úgy tűnhet, a 26 éves békéscsabai lány az elmúlt évben nem igazán volt reflektorfényben, Mihalik továbbra is olyan volumenű munkákat tett le az asztalra, amiről egy modell csak álmodhat. Nemrég Miranda Kerr-rel támasztott félmeztelenül polcot, legutóbb pedig a Central Parkban fotózta őt a szakma egyik legnagyobb tehetsége, James Houston.

A magyar modellt a Natural Beauty elnevezésű 12 részes sorozat második alanyaként fotózták New Yorkban. A kisfim a tavasz üdeségét és könnyedségét, a természet és az egyén megújulását szerette volna bemutatni, amihez a fotós a liliomfákkal telített Central Parkot választotta a fotózás helyszínül.

A videó azért is érdekes, mert a laikusok is betekintést nyerhetnek egy divatfotózás teljes megszervezésébe, a modellek szelekciójától kezdve a koncepció, a smink és ruha kiválasztásáig. James Houston többször is leszögezi, hogy kizárólag profi modellekkel, a divatszakma legjobbjaival hajlandó dolgozni a Natural Beauty kampány során, így ez a munka még sokat dobhat Mihalik presztízsén és amúgy is vaskos portfólióján.

A fotós folyamatosan áradozik a magyar modell bájos arcáról és pozitív energiáiról, azt pedig külön megköszönte, amiért vérprofiként még a téli időben is bevállalta a lenge ruhában való pózolást. A végeredmény pedig tényleg meggyőzőre sikeredett: Mihalik halványrózsaszínre sminkelt szemekkel, oldalt enyhén kivágott, földig érő hófehér ruhában pózol levelek, faágak és liliomszirmok között, a képek pedig annyira hatásosak, hogy a nézőnek esze ágában sincs azt feltételezni, hogy a modell közben szétfagyott a jeges szélben.  A szemfülesek egyébként egy másik magyar topmodellt, a 17 éves Axente Vanessát is kiszúrhatják a kisfilm képkockáin (0:51-nél.).

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta