OFFLINE

A Dr. Martens szerint menő a szandál zoknival

2013. március 2., szombat 15:38

A tavalyi szezonban magassarkú szandállal sokkoló márka a lázadó fiatalok mellett jó ideje gondol a fizetőképes, divatmániás női vevőkörre is. Ennek tudatában meg sem lepődtünk, mikor idén másodszorra is együttműködött a modellből lett színésznővel, Agyness Dyennel, aki saját bevallása szerint 13 évesen szerezte be élete első Dr.Martens bakancsát. A modell szerint annak a bakancsnak nagy szerepe volt későbbi stílusának és identitásának kialakulásában is.

Az angol modell tavalyi darabjaira a kilencvenes évek, illetve Johnny Depp és Winoma Ryder stílusa nyomta rá bélyegét, az idei kollekciót pedig a nem mindennapi jelmezektől hemzsegő tokiói Harajuku negyed és a brit szubkultúra inspirálták – írja az elle.com.

„Ez vonzó lesz azoknak a lányoknak, akik stílusukkal, öltözködésükkel kívánják kifejezni magabiztosságukat és erős személyiségüket” – mondta az eklektikus darabokról Giovanni Ribisi neje.

A merész kollekció egyik legijesztőbb darabja a masnival ellátott tagbaszakadt bakancstalpú szandál, melyet az ötvenes évek óta működő márka idén fehér zoknival szeretne látni vevőin. A 40300 forintos lábbelin kívül a kollekció részét képezi például a szemgolyós táska 50300 forintért vagy a mellbimbót szívvel lefedő fehér póló 13400 forintért. Ön mit gondol márka legújabb húzásáról? Tényleg trendi lesz zoknival hordani a szandált 2013 nyarán, vagy ezt még a Dr. Martens sem tudja elhihetni velünk?

2307 szavazat 1556 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta