A Dr. Martens szerint menő a szandál zoknival

A tavalyi szezonban magassarkú szandállal sokkoló márka a lázadó fiatalok mellett jó ideje gondol a fizetőképes, divatmániás női vevőkörre is. Ennek tudatában meg sem lepődtünk, mikor idén másodszorra is együttműködött a modellből lett színésznővel, Agyness Dyennel, aki saját bevallása szerint 13 évesen szerezte be élete első Dr.Martens bakancsát. A modell szerint annak a bakancsnak nagy szerepe volt későbbi stílusának és identitásának kialakulásában is.

Az angol modell tavalyi darabjaira a kilencvenes évek, illetve Johnny Depp és Winoma Ryder stílusa nyomta rá bélyegét, az idei kollekciót pedig a nem mindennapi jelmezektől hemzsegő tokiói Harajuku negyed és a brit szubkultúra inspirálták – írja az elle.com.

„Ez vonzó lesz azoknak a lányoknak, akik stílusukkal, öltözködésükkel kívánják kifejezni magabiztosságukat és erős személyiségüket” – mondta az eklektikus darabokról Giovanni Ribisi neje.

A merész kollekció egyik legijesztőbb darabja a masnival ellátott tagbaszakadt bakancstalpú szandál, melyet az ötvenes évek óta működő márka idén fehér zoknival szeretne látni vevőin. A 40300 forintos lábbelin kívül a kollekció részét képezi például a szemgolyós táska 50300 forintért vagy a mellbimbót szívvel lefedő fehér póló 13400 forintért. Ön mit gondol márka legújabb húzásáról? Tényleg trendi lesz zoknival hordani a szandált 2013 nyarán, vagy ezt még a Dr. Martens sem tudja elhihetni velünk?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek