OFFLINE

Jennifer Lawrence hollywoodi dívaként pózol a Diornak

2013. február 27., szerda 14:20

Ki más promotálhatná a Dior ikonikus kézitáskáját a tavaszi szezonban, mint Hollywood legújabb kedvence, a friss Oscar-díjas Jennifer Lawrence? A Napos oldal című filmért odaítélt szobor felé vezető lépcsőn megbotló 22 éves színésznő már a januári SAG díjátadón és a Golden Globe gálán is Raf Simons féle haute couture estélyiben parádézott, így sejthető volt, hogy Mila Kunis és Marion Cotillard után ő lehet a francia divatház következő arca.

A fehér háttér előtt lőtt kampányképeket Olivier Rizzo stylist és Willy Vanderperre fotós készítette az ígéretes színésznőről, akik a régi hollywoodi csillogás hangulatát szerették volna visszaadni a színes és fekete-fehér képekkel – írja a marieclaire.com.

Ön mit gondol az új Miss Dior reklámról? Elegánsnak tartja a vörösre rúzsozott Lawrence sorozatát, vagy egyszerűen csak unalmasak lettek a stúdióban készült képek? Esetleg úgy gondolja, hogy a szórakoztató és szexi kampányokat mindig a francia Marion Cotillardra bízza a Dior ?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta