OFFLINE

Axente Vanessa a Prada tavaszi kampányában

2013. február 17., vasárnap 12:42

A Prada őszi, virtuális labirintus témájára épülő kampányánál sem voltunk benne biztosak, hogy mindent értünk, de a divatház tavaszi-nyári reklámvideója még az előzőre is rátesz egy lapáttal. A kicsit zavaros, néhol hipnotikus kisfilmet legalább háromszor-négyszer visszanéztük, mire rájöttünk, hogy tényleg fogalmunk sincs, mi történik a másfél perces videóban.

„Dália, pünkösdi rózsa, tigrisliliomy és pipacs, csak néhány azok közül a titokzatos virágok közül, melyek virágzanak a Prada titkos kertjében” – magyarázza a rejtélyes kisfilmet a sajtóközlemény.

Az olasz divatház legújabb kampányának magyar vonatkozása is van, ugyanis az Attractive Models egyik üdvöskéje, Axente Vanessa olyan nagyágyúk között kapott szerepet a DJA és Steven Meisel által készített „10 Women” névre keresztelt videóban, mint Eva Herzigova, Irene Hiemstra, Irina Kravchenko, Kirsten Owe, Maartje Verhoef, Raquel Zimmermann, Sasha Pivovarova, Saskia de Brauw, Sung Hee Kim – írja a fashionista.com. A fiatal modell nem először állt modellt a márkának, az őszi-téli kampány mellett két szezonban is a magyar Axente nyitotta meg a Prada exkluzív modelljeként a bemutatót a divathéten.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta