OFFLINE

Modellnek vagy a celebnek áll jobban ugyanaz a tüllruha?

2013. február 11., hétfő 09:38

A múlt héten a Louis Vuitton kockás ruháival kapcsolatban kérdeztünk, ezen a héten azt szeretnénk megtudni, hogy önök szerint kinek áll jobban ugyanaz a tüllruha. A díjátadó-szezonnak köszönhetően egyre több estélyi ruhás képpárt mutathatunk Önöknek, és ezen a héten a tüllruhák közül válogattunk.

Melyik színésznő a legcsinosabb?

 • 152
  Anne Hathaway
 • 596
  Katrina Bowden
 • 189
  Bérénice Marlohe

Az Oscar-díj várományos Anne Hathaway és a 30 Rock című sorozat szereplője, Katrina Bowden a SAG Gálára választott ilyen ruhát, míg a legutóbbi Bond-lány, Bérénice Marlohe a Golden Globe díjátadó után jelent meg hasonló kreációban. Nézze meg a képpárokat, és szavazzon! Előbb arra, hogy a színésznők közül ki a legcsinosabb, aztán arra, hogy a modellnek, vagy a színésznőnek állt-e jobban adott ruha!

Anne Hathaway Giambattisa Valliban

Kinek állt jobban?

 • 1388
  A modellnek
 • 1021
  Hathaway-nek

A színésznő Giambattisa Valli tavaszi kollekciójából választott egy fekete tüll estélyit a SAG Los Angelesben megrendezett díjátadójára. A ruha szabása eléggé korlátozta a 30 éves színésznő lehetőségeit a kiegészítőket illetően, így nem meglepő, hogy csupán egy diszkrét karkötőt és fülbevalót láthattunk a Nyomorultak miatt durván lefogyó Hathaway-en. A tervező ruhával kapcsolatos eredeti elképzelésein nem sokat változtatott a színésznő (stylistja),de a zárt orrú cipő helyett egy Jimmy Choo szandált választott a jeles alkalomra.

 

Katrina Bowden Badgley Mischkában

Kinek áll jobban?

 • 191
  A modellnek
 • 2225
  Bowdennek

A 30 Rock című sorozat magamutogató asszisztense szintén a SAG díjátadóján jelent meg, a színésznő egy Badgley Mischka estélyit választott a rendezvényre.

A 24 éves Katrina Bowden karakteréhez hűen többet szeretett volna megmutatni magából, mint azt eredetileg a tervező elképzelte. Bowden ugyanis levetette a ruha – valóban előnytelen – váll részét, ami remek döntés volt, mert így egy sokkal letisztultabb szabású ruhában jelenhetett meg a nyilvánosság előtt. Meg kellé jegyeznünk, még így sem mutat magából ízléstelenül sokat, sőt, nagyon csinos. Önnek hogy tetszik?

 

Bérénice Marlohe Monique Lhullier-ben

Kinek áll jobban?

 • 1346
  A modellnek
 • 1034
  Marlohe-nak

A Skyfall című film Bond-lánya egy Monique Lhullier ruhában jelent meg a Warner Bros. és az In Style Golden Globe afterpartiján. A ruhát, ami nem bíz túl sokat a képzeletre, különösebb változtatás nélkül viselte.

Olyannyira, hogy a modell által viselt szandálhoz hasonló darabot választott magának a rendezvényre. A különbség a kék smink elhagyásában és a frizurában mutatkozik meg. A 33 éves francia Bérénice Marlohe féloldalas hajat kért a fodrászától, ami kifejezetten jól mutat az aszimmetrikus estélyivel. Önnek hogy tetszik?

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta