OFFLINE

Candela magastalpú cipőben állja a szelet

2013. január 23., szerda 17:37

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött milánói járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Candela Novembre

Csütörtökön a Dunától keletre rövid időre kisüthet a nap, majd délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, este eső, havas eső, kisebb havazás lehet délen, délnyugaton, maximum -1, +4 fok lesz – írja az Időkép.hu. Hajnalban köd lehet, melyet a megerősödő északkeleti szél szüntet majd meg a nap folyamán.

Délután délen már erős széllökések is lehetnek, mely egy újabb mediterrán ciklon közeledését jelzi. A ciklon várható csapadékmennyisége még bizonytalan, de az Időkép jelenlegi számításai alapján Baranya megyében, Tolna megye délnyugati, Somogy megye déli, valamint Zala megye délkeleti részén csütörtök estétől péntek reggelig akár 5 centit meghaladó hóréteg is kialakulhat.

A modellként dolgozó Candela Novembre nem nagyon öltözött ki a milánói férfi divathétre, fekete szettjét csak egy színes táskával dobta fel. A különleges cipő is dobott egy kicsit a szetten, melyet ön is simán lemásolhat: öltözzön csupa feketébe, és csak egy színes darabot válasszon az összeállításba, máris stílusos lesz!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta