OFFLINE

A keddi lehűlésben kell egy olyan meleg kabát, mint Margóé

2013. január 21., hétfő 20:31

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött kollégánkat mutatjuk meg önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Margó

Hétfőn némi enyhülés volt, az ország déli-délkeleti részén gyakorlatilag tavaszi idő volt. Keddtől sajnos elkezd visszahűlni az idő, a Dunántúlon helyenként már napközben is fagyni fog – írja az Időkép.hu. Kezdetben eső, majd estétől havas eső, hó is eshet, borult idő várható. Nappal maximum -1, +7 fok várható.

A keddi lehűlés alkalmából egyik kollégánk ruháit mutatjuk meg önöknek. Margó szövetkabátja nagyon vastag és nagyon bélelt, egy baj lehet vele: ha átázik a havas esőben. A csizma is igazán hideg időre való, a sál pedig nagyon jól megy a táska bordó színéhez. A galériában megnézheti azt is, mi van a kabát alatt: egy csinos kobaltkék blézer és egy tyúklábmintás ing, melyeket aranyszínű kiegészítőkkel dobott fel Margó.

Kabát: Takko

Nadrág: Pull and Bear

Zakó, sál, fülbevaló: H&M

Ing: F&F

Táska, óra: Parfois

Karkötő: saját készítés

Csizma: a Jajcicából van, Bally márkájú

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta