OFFLINE

Vegyen kockás kabátot, mint Susan!

2013. január 1., kedd 16:10

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött londoni járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Susan Williamson

Szerdán gyenge hidegfront érkezik, de csak kisebb mennyiségű csapadékra van elszórtan kilátás (északon havazhat, dél felé eshet), megélénkülhet az északnyugati szél – írja az Időkép.hu. Nappal -3, +2 fok lesz, de megint borult lesz az ég, és az éjszaka képződő köd lassan oszlik fel. A Makár napi népi jóslat szerint a nap időjárásával egyező időjárás várható az év szeptemberében is. Reméljük, most nem jön be a jóslás, és nem lesz borús, hideg őszünk idén.

Susan Williamson a Refinery 29 gyakornokaként érkezett a 2012-es februári New York-i divathétre. Nekünk kicsit furcsa a fehér balerina és a Louis Vuitton táska páros, de ő biztos jobban tudja. A kabátja mindenesetre tetszik. És önnek?

Ruha: Topshop

Kabát, bundás sál: vintage

Harisnya: We Heart Colors

Cipő: Bloch

Táska: Louis Vuitton

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta