OFFLINE

Vajon ki tervezi Katalin hercegné kismamaruháit?

2012. december 20., csütörtök 19:52

Mit gondol, ki tervezi majd a kismama ruhákat?

 • 259
  Sarah Burton a McQueentől
 • 25
  L.K. Bennett
 • 45
  Topshop
 • 40
  II. Erzsébet szabója
 • 410
  Nem érdekel

Az Egyesült Királyságban már találgatják, hogy vajon ki lesz a hányásproblémákkal küszködő hercegné kismamaruháinak designere. „Remélem én leszek! Kate annyira gyönyörű és stílusos. Ez egy igazi munkakapcsolat, valódi együttműködés kettőnk között, nem utolsó sorban számomra ez hatalmas fénypontja is pályafutásomnak" – válaszolta a riporterek kérdésére Sarah Burton, a McQueen ház vezető tervezője, aki többek között Katalin hercegné esküvői ruhájáért is felelt – írja a vogue.co.uk.

A királyi baba és a cambridge-i hercegné terhesség idejére kialakított gardróbja teljesen lázban tartja a briteket, olyannyira, hogy Middleton hasonmása, Heidi Agan bevállalta, hogy a harmadik hónaptól a kilencedikig lefotóztatja magát a hercegné stílusával megegyező kismama darabokban. A dailymail.co.uk összeállításából kiderül, hogy a hercegné a 3.-4. hónapban még ragaszkodni fog az A-vonalú ruhákhoz, a jól beválttest színű cipőjéhez és az övvel feldobott kabáthoz.

Majd az 5.-6. hónapban visszafogott, várhatóan LK Bennett és az Erdem divatházból való bordó és királykék ruhákban láthatjuk, melyek jobban kihangsúlyozzák majd gömbölyödő alakját. A terhesség utolsó szakaszában a visszafogott magassarkút felváltják majd az idei szezon sláger cipői, a loaferek (papucs cipők) és a jó minőségű, puha jersey ruhák. Ide kattintva megnézheti,hogyan fog öltözködni a hercegné az elkövetkezendő időszakban a Daily Mail szerint.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta