OFFLINE

Zombis filmzenével nyomul a Lous Vuitton

2012. december 8., szombat 09:35 |

A nemrég minden idők legrondább Louis Vuitton kollekciójával előrukkoló márka elkészítette legújabb kampányfilmjét “L'invitation au voyage” címmel. A Louboutinéhoz hasonlóan Párizsban játszódó reklám főhőse Arizona Muse, aki a nyakában lógó kulcs segítségével kinyit egy Louvre-ban található Louis Vuitton bőröndöt. Nem sokkal később a Mona Lisa képhez közeli utazótáskában talált borítékkal együtt a Cour Carré udvarán található piros-fehér hőlégbalonnal távozik a múzeumból. A szigorúan titkos információkkal meglépő modellt mindvégig egy titokzatos férfi figyeli a háttérben.

Az Inez és Vinoodh páros által rendezett kisfilm alatt John Murphy In The House – In A Heartbeat című zenéje hallható, ami az olimpiai nyitóünnepélyt is rendező Danny Boyle 28 nappal később című filmjéből lehet annyira ismerős. Nem igazán értjük, mire kíván utalni a 150 éves múlttal rendelkező divatház a zombi-horror filmből hozott zenével, nekünk nem jött meg tőle a kedvünk a vásárláshoz. Ráadásul a liverpooli zeneszerzőnek ugyanez a száma hallható a nyári Strongbow cider kampányfilmben is, mellyel az új körtés ízű italt népszerűsíti a márka. Ön mit gondol, honnan vette a divatház a zombi zene ötletet? A mostanság divatos zombifilm rajongókat kívánja ezzel megfogni, vagy egyszerűen csak megirigyelték a Strongbowtól a sejtelmes filmzenét?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta