OFFLINE

Heti kedvencek: 15 tyúklábmintás divattipp 10 ezer forint alatt

2012. október 31., szerda 12:15

Bár ez a minta – aminek egyébként Gwen Stefani is olyan nagy rajongója – örök, most különösen nagy slágernek számít. Szerencsére a legtöbb kiegészítőt és ruhadarabot már 10 ezer forint alatt be lehet szerezni. A hajtás után megmutatjuk, hol érdemes keresgélni.

Akár divat, akár nem, nem minden üzletben vannak tyúklábmintás kiegészítők vagy ruhadarabok, ahol viszont egyet találunk, ott nagy valószínűséggel még három hasonló darabot lehet kapni. A Stradivariusban például a nadrágokra és a kiegészítőkre feküdtek rá, a Mangóban a rövidnadrágokra, miniszoknyákra, az F&F-nél a kabátokra és így tovább. A legnagyobb választékra persze megint az Asos oldalán bukkantunk, igaz, a kínálatnak csak egy részét lehet megrendelni 10 ezer forint alatt, de legalább a szállítás ingyen van, és egy hét alatt meg is érkezik a csomag...általában.

A tyúklábmintás darabokat egyébként sokféleképpen lehet hordani. Van, aki nem szereti túlbonyolítani, ezért mondjuk csak és kizárólag fekete ruhadarabokkal, kiegészítőkkel hordja, pedig ennél sokkal bátrabbak is lehetünk a színválasztásnál. Ha még nem tudjuk, hogy mennyire illik hozzánk, akkor fordíthatunk is, vagyis vegyünk fel egy kis fekete ruhát és a kiegészítőink lehetnek tyúklábmintásak. A feszes, mintás nadrágokhoz bő és egyszínű – fehér, fekete, szürke, esetleg piros – felsőrészek illenek – írja a CollegeGloss egyik szerzője.

A 2tee Couture egyik posztjában szintén a színekről van szó, szerintük a klasszikusabb, kifinomultabb külsőhöz a pirosat, a burgundit és a teveszínt ajánlják, a merészebb megjelenéshez viszont a rózsaszín, a kobaltkék és a mohazöld a megfelelő párosítás a tyúklábminta mellé. Fontos, hogy a mintákat ne nagyon keverjük, a pattern blockinggal sokkal óvatosabban kell bánni, mint a colour blockinggal.


Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta