OFFLINE

A D&G négerbabás fülbevalókkal sokkol

2012. október 15., hétfő 11:19

Ön szerint rasszista a négerbabás fülbevaló?

  • 160
    Igen
  • 1197
    Nem

Dolce és Gabbana tavalyi tavaszi/nyári kollekcióját otthonuk, Szicília inspirálta, mikor tésztás és padlizsános fülbevalókkal küldték kifutóra a modelleket, és szerencsére most is kitaláltak valami szokatlant. Ha illik, ha nem, többek közt afrikai nők fejét ábrázoló fülbevalókat aggattak a lányok fülébe – írja a Guardian.

A fülbevalók néhány Olaszországban megtalálható szerecsen-szoborra emlékeztetnek, de hasonlít az ismert amerikai márka, Aunt Jemima figurájára is. Az Aunt Jemima termékeinek csomagolásán található rajzban szintén nincs semmi sértő, inkább csak naivan romanticizálja a rabszolgaságot, és az ültetvényi életet. Vagyis ha készételek dobozán megállja a helyét a fejkendős fekete nő, akkor a kifutón is szerepelhet kiegészítőként? Ön szerint ciki a négerbabás fülbevaló, vagy van benne valami rasszista?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta