OFFLINE

Így öltözzön Jessica Albának!

2012. október 12., péntek 15:57

Új divat- és időjárásügyi posztcunamink mellett elindítottunk egy másik sorozatot is, amelyben hétről hétre kiválasztunk egy hírességet, és megnézzük, hogy az itthonról is elérhető üzletek kínálatából hogyan is lehet összevadászni egy hasonló összeállítást. Második áldozatunk Jessica Alba, akit pár hónapja a legstílusosabban öltözött hírességnek választottak meg a Velvet olvasói, a hajtás utáni szettet kedden viselte Santa Monicában.

Ahogy az a mellékelt képeken is látszik, vannak ruhadarabok, amikhez ragaszkodik, ilyen például a bőrdzseki, amit akár lazábban, akár elegánsabban, akár csajosabban öltözik, mindig felvesz. De ugyanez a helyzet a kobaltkék nadrággal is. És hogy mi hol szerezhetünk be ehhez hasonló darabokat? Részletek a fotó után és a galériában!

A Mangóban igazi dömping van kobaltkék nadrágokból, már egy korábbi körképünk során mi is felpróbáltunk egyet, igaz, akkor éppen nem volt a méretünkben. A többi magyar üzletben sajnos nem érdemes próbálkozni, szinte csak farmerek kaphatóak ebben a színben. A bőrkabátokkal is hasonló a helyzet, ahol van - például az előbb említett Mango, vagy a Bershka és az Asos - ott többféle fazonból lehet válogatni pénztárcáknak megfelelően. Ha pedig nagyon szűkös a költségvetés, akkor irány a Tesco (F&F) vagy a H&M.

A fekete lakk magassarkú az igazi ász a pakliban, hiszen nagyon sok mindenhez fel lehet venni, és viszonylag sok helyen lehet kapni. Ha pedig ez mégsem a szívünk csücske, akkor egy szegecses tűsarkú is megteszi. Igaz, ezt kicsit drágábban tudjuk beszerezni az Inditex márkáinál. Sokkal nehezebb dolgunk van viszont ha Jessica Alba szürke blúzára, fekete táskájára és nyakláncára fáj a fogunk, pontos másolatot sehol sem találtunk, csak olyan darabokat, amelyek hol kevés, hol sok jóindulattal hasonlónak mondhatóak. A legolcsóbb szürke blúzra egyébként a Pull&Bearnél találtunk rá, akárcsak a legkedvezőbb árú nyakláncra, ami majdnem egy árban van vele.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta