OFFLINE

Dobja fel a csütörtököt sárga sállal, mint Szandi!

2012. október 10., szerda 17:52

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jólöltözött járókelőt állítottunk meg, de természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Szandi


Csütörtökre csökken a felhőzet mennyisége, csapadék sehol sem várható, hajnalban helyenként pára, köd képződhet – írja az Időkép.hu. Reggel ismét lehetnek talajmenti fagyok, 0-6 fok várható, a napközbeni maximum-hőmérséklet 13-17 fok között alakul. A napos időre pont megfelelő választás egy olyan sárgás árnyalatú szet, mint Szandié. A kék zakó elég vastag anyagú ahhoz, hogy árnyékban se fázzon viselője, a sárga sál pedig csíkjaival tökéletesen illik a szintén csíkos felsőhöz.

Zakó: Mango

Felső: Reserved

Nadrág:Zara

Cipő: H&M

Táska: Románia

Gyűrű: Mabeautyk

Hajráf: Kirakodóvásár

Sál: H&M

Napszemüveg: Ray-ban

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta