OFFLINE

Talajmenti fagy után 16 fok, elő a csizmákkal!

2012. október 8., hétfő 21:33

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jólöltözött járókelőt állítottunk meg, de természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Kata

Kedden reggel igencsak hideg lesz, újra megjelenhetnek a talajmenti fagyok – írja az Időkép.hu. Napközben felhős lesz az ég (közepesen vagy erősen), és a nyugati és északi határ mentén kisebb eső alakulhat ki. Kata különeleg csizmával dobta fel az őszi szettet, melyben dominál a szezon trendszíne, a bordó. A csizma barnájához jól megy a bőrdzseki színe, csak a márkás táska lóg ki kicsit az összképből, de tulajdonképp az direkt Kata hajához illik. A reggeli hidegben és a délutáni 16 fokban harisnya helyett jól jön egy vastagabb leggings.

Sál: H&M

Kabát: Bershka

Ruha: H&M

Csizma: New Yorker

Táska: Armani Jeans

Karkötő: Bershka

Óra: Insitu

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta