OFFLINE

Senki nem tolongott Dello Russo cuccaiért

2012. október 5., péntek 14:42

Csütörtök reggel 9-től lehetett megvásárolni az agyonhirdetett Anna Dello Russo kollaboráció giccses bizsujait a H&M váci utcai üzletében, úgyhogy odalátogatott nyitásra a Dívány Kommandó. Abból, hogy a Versace kollekciónak mekkora sikere volt, azt gondoltuk, szeretik az emberek a sok aranyat és a csillogást, tehát ismét tömeg lesz, de ahogy egy kedves ismerősünk mondta: a vásárlók a névre mennek, és a Versace az név, az Anna Dello Russo meg nem.

Hát valóban, Dello Russo nem mozgatott meg Magyarországon sok embert, 9-kor nagyjából egy tucat divatáldozat tolongott csak a polcoknál és ők is csak egy-két kiegészítőt vásároltak – viszont köztük volt Mihalik Enikő is. A tollas kalapok, ribancos combcsizmák és műanyag bőröndök közelébe nem is nézett senki, a karkötők és apró táskák voltak a slágertermékek megfigyelésünk szerint. Pedig az 50 éves Vogue főszerkesztő még latexban is égette magát, hogy hírverést csináljon termékeinek, nekünk reggel úgy tűnt, hiába.

dellor
Fotó: reklámfotó

A bizsuk közelről egyébként egész jól néznek ki, (főleg a karkötők) bár némelyik nyaklánc igazán igénytelen: ki akarna 10 ezer forintért olyan cuccot venni, amiről messziről ordít, hogy műanyag? Kedvencünk, a kutyás clutch sem volt élőben elég meggyőző, ahhoz, hogy megvegyük 12990 forintért és a bőröndök is – mondjuk ki – gagyik. Ugyan a kasszás hölgy minden vásárlónak azt mondta, hogy amit ő vett, az az egyik utolsó és nagyon jól fogy, talán csak fent említett kutyás kistáska tűnt el a polcokról távozásunkig, reggel 10-ig. Persze ki tudja, délutánig szépen lassan kifoszthatták az üzeletet például azok, akik csak ebédszünetben tudtak kiugrani kígyós karkötőért.

Külföldön egyébként megint óriási volt a siker, 3 óra alatt eladtak online mindent, és itt megnézheti, mekkora sor állt a londoni H&M előtt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta