OFFLINE

A H&M szobrot állított David Beckhamnek

2012. augusztus 17., péntek 11:56

Nagyon úgy tűnik, hogy a Beckham-mánia már sosem ér véget. Michelangelo méltán híres Dávid-szobra után itt az új, 21. századi verzió, ami igazából csak egy bazi nagy marketinghúzás: a H&M így próbálja promótálni a focistának szentelt fehérneműmárkája legújabb kollekcióját. A minél nagyobb hírverés kedvéért 10 darab, háromméteres Beckham-szobrot szórtak szét New York, Los Angeles és San Francisco különböző pontjain.

Aki csütörtöktől vasárnapig lefényképezkedik velük, és feltölti a fotót valamelyik közösségi oldalra, a #HMBeckham felirattal, annak díjeső a jutalma: nyerhet 10 db mini Beckham-szobrot, a focista aláírásával ellátott alsógatyát és 1000 dollárnyi (kb. 230000 forintnyi) vásárlási utalványt a H&M-be (amivel aztán tovább bővítheti beckhames fehérneműgyűjteményét). A szobrok egyébként nem csak a hét végén lesznek láthatóak- augusztus 20. és 31. között a három város H&M üzleteiben is meg lehet csodálni őket.

Ön fotózkodna a Beckham szoborral?

 • 14
  Persze, de csak mert lehet vele nyerni!
 • 22
  Szerintem borzalmas ez a szobor, és a kampány is
 • 14
  Nekem tetzszik a szobor, és a kampány is
 • 9
  Nem tudom

Az ötlet elég giccses és valahol kcisit morbid is, kevés ember kap szobrot már életében. Az ezüst színű figurák ráadásul az üzletekben olyanok, mint egy próbaba, az utcán kicsit Oscar-szoborra emlékeztetnek, de természetesen mindenki lelkesen fotózkodik velük a nyeremény reményében.

Hát tényleg, nem is értjük, mi hogy tudunk dedikált alsógatya nélkül élni, pedig sajnos nekünk nem jut ebből a marketingfogásból semmi. Vehetünk viszont idén ősszel is a focista nevével fémjelzett fehér atlétát és fecskét pasinknak. Ezen kívül további vigaszt talán, hogy a galériában megnézhetjük az ezüst Beckhamet, és az alsógatyás, bajszos Beckhamet is, hát tessék:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta