OFFLINE

Tervezzen saját Louis Vuitton táskát!

2012. augusztus 1., szerda 11:52

A táska vitathatatlanul a nők legszemélyesebb tartozéka, ennek tudatában a Louis Vuitton ház egy új és különleges lehetőséggel rukkolt elő, melynek segítségével személyre szabott táskákat tervezhetünk magunknak. A világ második legkeresettebb luxustáskájának gyártója július 30-án elindította az új szolgáltatását, amellyel lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy összesen 80 ezer különböző variáció közül választhassanak, így nem kell attól tartani, hogy az általunk tervezett darab szembejön velünk az utcán.

Az exkluzív szolgáltatást a francia divatóriás az olimpiai játékok kezdetével hangolta össze, amely még egy ok arra, hogy Londonba utazzunk idén nyáron. Az egyéni táskákat ugyanis az Haute Maroquinrerie-ben, a Louis Vuitton privát szalonjában lehet megtervezni a londoni Bond Streeten – írja a Vogue.com.

92482959
Fotó: Scott Barbour / Europress / Getty

A stílus, a szín, a bőr és a kivitelezés kiválasztásában természetesen a Louis Vuitton szakemberei rendelkezésre állnak, ám a testreszabott szolgáltatás nem a gyorsaságáról lesz híres, ugyanis az egyedi darabok hat hónaptól egy évig is készülhetnek. A terveket be kell küldeni az asnières-i műhelybe, ahol a kézművességéről és minőségéről ismert ikonikus Louis Vuitton bőröndöket és limitált szériás táskákat varrják.

Két évvel ezelőtt a divatház kísérletezett már hasonló projekttel, akkor az ügyfél tizenhét különböző színből választhatott, saját monogramot kérhetett, és azt is eldönthette, milyen csíkozást szeretne látni az általa tervezett táskán, a cég honlapján pedig folyamatosan nyomon követhette, hogy hogyan áll az általa tervezett darab. Már csak azt nem értjük, hogy miért fizetnénk egy vagyont azért, hogy táskát tervezzünk, mikor a Louis Vuittonnál dolgoznak a világ legjobb táskatervezői, akikre bátran rábízhatjuk a feladatot.

141004617
Fotó: Antonio De Moraes Barros Filho / Europress / Getty

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta