OFFLINE

Mióta kötelező szexi ruhában edzeni?

2012. július 10., kedd 14:25

Míg pár évvel ezelőtt még simán elment, sőt egyenesen menő volt, ha valaki mondjuk egy sportversenyen ajándékba kapott pólóban edzett, ma már kifejezetten ciki ilyen cuccokban beállítani egy konditerembe.

Nemhogy a vérrel-verítékkel megszerzett nyereménypóló, de még az izzadság sem menő. Belépve egy edzőterembe a következő kép tárul elénk: csini forrónadrágban, testhez simuló, szexi topokban feszítő lányok flangálnak fel-alá. Sehol egy csepp izzadság, és még a frizura is tökéletesen tart.

Ön miben megy edzeni?

  • 299
    Márkás ruhák, smink, fontos, hogy jól nézzek ki.
  • 2444
    Edzeni kényelmes ruhákban kell.
  • 894
    Inkább nem is megyek konditerembe.

A sztárok is ügyelnek arra, hogy még edzés közben is tip-topak legyenek. Bar Rafaeli és Heidi Klum is a legtrendibb cuccokat viseli futás közben – mintha még a járdát koptatva is divatbemutatón éreznék magukat. De ennek mégis mi értelme? A sport elvileg pont arra való, hogy kitomboljuk magunkat, csorogjon rólunk az izzadság, sminkben el sem indulunk az edzőterembe. Vagy ön szerint is a makulátlan, márkás edzőcucc a menő?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta