OFFLINE

Celebek kedvenc márkáját koppintja a H&M

2012. július 4., szerda 17:33

A H&M évek óta hírhedt arról, hogy előszeretettel másolja le neves designerek és feltörekvő fiatal tervezők pofás, átlagembereknek is befogadhatóbb darabjait. A svéd cég legújabb áldozata a Grant Krajecki által 1998-ban, Los Angelesben alapított Grey Ant nevű márka, melynek székhelye ma már a keleti parton, New Yorkban van. A nyolcvanas évek parti divatjaként indult Grey Ant Amerikában leginkább látványos divatbemutatóiról ismert, tartottak már showt egy autópálya felüljáróján és Ricky Martin táncosaival.

Balra a Grey Ant, jobbra a H&M szemüvegei
Balra a Grey Ant, jobbra a H&M szemüvegei

A H&M-nek ezúttal eléggé nyilvánvalóan elnyerte tetszését a fiatalos napszemüvegkollekció, de nem ez az első eset a két cég történetében: amikor 2010-ben a H&M a Lanvinnal kollaborált, akkor is dobott piacra a Grey Ant fekete napszemüvegeivel jelentősen megegyező darabot, ami a svéd márkánál 19.95 dollárba, 4400 forintba, a Grey Ant-nél 229.90-be, 50700 forintba került.

Jó, koppintás, de önnek tetszik egyáltalán a szemüveg?

  • 109
    Igen, elég menő
  • 114
    Az eredeti tetszik, a H&M-es nem
  • 545
    Egyik sem tetszik

A H&M legújabb koppintásáról viszont egyértelműen ordít, hogy honnan vette az ihletet, hiszen az egyre népszerűbb Grey Ant keretek lassan státuszszimbólumnak számítanak a tengerentúlon, főleg mióta olyan hírességek jelennek meg a márka szemüvegeiben, mint Kanye West, Beyoncé vagy a Vogue szeptemberi címlapjára választott Lady Gaga. A svédek a Lanvin kollekcióból tanulva most legalább a színeken változtattak valamit, zöldes arany és tengerkék változatban készítették el az eredetileg Grey Ant által tervezett fekete és piros színű napszemüvegeket.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta