OFFLINE

Nyári hajtrend: Természetes hullámok, magasra tűzött kontyok

2012. június 26., kedd 10:32


"Vannak amik előtérbe kerülnek a nyári szezonban, pedig már évek óta divatban vannak. Ilyen a természetes, natúr hullámos haj, a beach-haj, ezt seasalt spray-kkel karakteresebbé lehet tenni. A spray ugyanazt éri el. amit a sós tenger vize. Ezt most már nem csak fodrászkellékesnél lehet kapni. Ami most nagyon megy, az az ombre-haj, amikor a haj vége napszívott, ez évek óta divat, de most nagyon előtérbe került” – mondta a Díványnak Krepsz Gábor, a Close szalon fodrásza, és hozzátette, fodrászként azt tartja a legfontosabbnak, ki milyen karakterben érzi jól magát, nem hisz a szezonális trendekben.

A külföldi divatmagazinokat és a sztárok frizuráit elnézve az inkább praktikus mint szexi Timosenko-fonatok elkerülhetetlenek idén. A hosszúhajúak kontyokkal tehetik szabaddá a nyakukat és a hátukat, a konty pedig úgy tűnik, minél nagyobb, annál trendibb. Akik inkább a copfokat szeretik, tegyék minél magasabbra, és jó szorosan kössék össze a hajukat, hogy erős tartása legyen a copfnak – úgy, ahogy az alábbi galériában Miranda Kerren látni. A félhosszú hajú csajok a bob hajakat is választhatják, ezek minél természetesebbnek tűnnek, annál jobbak. A természetesség pedig a már említett hullámokkal és a színekkel is elérhető, illetve a hajszárító helyett csak hagyjuk megszáradni. A pixie is évek óta divat, akárcsak a bob, és a 2012-es nyári szezon trendjei közt ugyanúgy szerepel. Mivel ez egy fiús csaj frizura, ezért az egész karaktert is meg tudja változtatni – csak azoknak ajánljuk, akiknek nincs bajuk saját nőségükkel.

A nyári napsütésben, a 35 fokban és a magas UV sugarzásban fontos hangsúlyozni a hidratáló samponok és hajkondicionálók fontosságát. Ezeket mindenféle árfekvésben és márkában lehet kapni, érdemes megkérdezni a fodrászt, milyen hajápolást ajánl.

Ne maradj le semmiről!

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta