OFFLINE

Kate Middleton anyósa koppintja menye stílusát

2012. június 21., csütörtök 18:46

Minden évben több ezer ember gyűlik össze a windsori kastély környékén és a Szent György-kápolna előtt, hogy megemlékezzenek III. Edward angol király franciákkal szembeni győzelméről. Idén is több mint 6000 ezer ember volt kíváncsi a Garter Day névre keresztelt ünnepségre, melyen persze a királyi család tagjai is részt vettek. Katalin hercegné és Vilmos, egy különösen mozgalmas hétvégét tudhatnak a hátuk mögött, de Katalin arcáról egy jótékonysági lovaspóló mérkőzés, egy gyerektábor látogatás és egy, Zara Phillipsszel közösen meglátogatott sportesemény után sem fagyott le a mosoly.

Kate Middleton és hozzá öltözött családtagjai
Kate Middleton és hozzá öltözött családtagjai
Fotó: Wpa Pool

A sokat mosolygó hercegné a királyi család hölgytagjaival, Kamilla cornwalli hercegnével, Alíz gloucesteri hercegnével és Zsófia wessexi grófnével nézte végig Nagy-Britannia legrégebbi lovagrendje, az Order of the Garter díszes körmenetét. A róluk készült kép alapján az átlag angol nőkön kívül az újdonsült is családtagok is befogadták a cambridge-i hercegnét és megfizethető stílusát, hiszen mind a hárman, attól függetlenül, hogy mindenkinek megvan a saját kialakult ízlésvilága, ugyanolyan testszínű cipőben, hasonló fehér ruhában és világos kalapban mosolyogtak egymásra, sőt Kamilla még a csapatzászlók ceremoniális bemutatásán is Katalinhoz hasonlóan Barbie-kékbe öltözött. A 65 éves Kamilla egy tejszín árnyalatú, sikkes Anna Valentine ruhában és Philip Treacy kalapban volt, a wessexi grófné pedig vonalvezetésben hasonló halvány rózsaszín ruhát viselt a Garter Day ceremóniáján.

Kate Middleton tavaly galambszürke zakóban és hozzáillő visszafogott kalapban jelent meg az eseményen, idén egy különösen elegáns elefántcsont színű, duplagombolású Alexander Mcqueen ruhát, hozzá pedig egy árnyalattal sötétebb Jane Corbett kalapot választott. A McQueen felsőt egyébként már láthattuk a hercegnén, fekete kalappal viselte a tavalyi Colour Ceremonyn.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta