OFFLINE

Nem lesznek meztelen modellek a 2013-as Pirelli naptárban

2012. június 17., vasárnap 13:00

A művészi és nagyon meztelen képeiről híres Pirelli naptár 2013-as kalendáriumát a fotóriporterrel, Steve McCurry-vel készíteti el, aki olyan neveket követ a negyvenéves naptár történetében mint, Terry Richardson, Karl Lagerfeld vagy a tavalyi sorozatot készítő Mario Sorrenti. – írja a Corriere della Sera. A 2012-es fotókat Korzikán lőtték a legdögösebb szupermodellek főszereplésével, mint Kate Moss, Lara Stone, Malgosia Bela, Joan Smalls, Saskia de Brauw, Milla Jovovich, Guinevere Van Seenus, Isabeli Fontana, Rinko Kikuchi és Margareth Mad.

Leghíresebb háborús fotója
Leghíresebb háborús fotója
Fotó: Clemens Bilan

A következő évben várhatóan egy egészen más irányt kap az eddig erotikus töltetű sorozat, ugyanis a nemzetközileg elismert McCurryhez nem áll annyira közel a divat világa, mint elődeihez, a háborús övezeteket megjárt fotós legismertebb képe az 1985-ben megörökített zöld szemű afgán kislányról készített ' A zöld szemű lány portréja' című kép, mely a számos díjjal jutalmazott National Geographic címlapnak köszönhetően bejárta a világot.

Steve McCurry
Steve McCurry
Fotó: Ringo H.w. Chiu

„Olyan nőket szeretnék lefotózni, akik anélkül is szexik, hogy meztelenek lennének” – mondta McCurry. A rejtélyes és rendhagyó ábrázolásmódra még várni kell, a munkálatok még csak májusban kezdődtek el Brazíliában. Arról sajnos még nincs hír, hogy a 12 szerencsés lány között lesz-e magyar modell, de az első múzsa neve kiszivárgott, Karlie Kloss már biztos, hogy szerepel a 2013-as naptárban. Nézze meg a tavalyi fotózásról készült kisfilmet és a még ruhában pózolható modelleket.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta