OFFLINE

Cheryl Cole ruhája volt a legszebb Cannes-ban

2012. május 22., kedd 10:08

A 65. Cannes-i Filmfesztivál Holdfény királyság című nyitófilmje óta rengeteg drámai és sikkes ruhaköltemény vonult végig a francia riviéra vörös szőnyegén, eddigi kedvenceink, Diane Kruger Vivienne Westwood és Jessica Chastain Gucci ruháján kívül talán a legszebb Cheryl Cole elragadó fehér és bíbor Stéphane Rolland Couture ruhája volt.

Az egyszerre paradicsommadárnak és hollywoody dívának öltözött énekesnő cipője ugyan nem látszik az uszály alatt, de a kiegészítők és a gyémántékszerek tökéletes választásnak bizonyultak a tollas ruhacsodához. A fotósokat jól kezelő énekesnő még twitterezett is a vörös szőnyegről, "Épp most vonulok a vörös szőnyegen - esik az eső!" – osztotta meg az élményt rajongóival.

Az 1983-ban született Cole egyébként a Michael Haneke által rendezett „Amour” című film vetítésére érkezett Cannes-ba, de mindössze 150 percet töltött a városban és már repült is vissza az Egyesült Királyságba a What to Expect When You're Expecting (Várandósok) filmpremierjére. A hazánkban 9 hónap címmel futó sikerkönyvből készült mozi hemzseg a sztároktól, Jennifer Lopezen, Cameron Diazon és Chris Rockon kívül Cheryl Cole is feltűnik a filmben egy cameóval. Az egykori X-Factor mentor tervezi, hogy jövő héten visszatér még Cannes-ba, hiszen Eva Longoriához és Beyoncéhoz hasonlóan ő is a L'Oreal Paris szépségnagykövete, ez a partnerség pedig magában foglalja a francia fesztiválon való promóciós megjelenést is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta