OFFLINE

Sokba kerül a nőknek a férfiak hazugsága

2012. május 15., kedd 16:39

A brit nők évente 732,5 milliárd forintnak megfelelő összeget (2 milliárd fontot) szórnak ki az ablakon rossz ruhákra, amiket férfiak tanácsára vesznek meg. A pasik állítólag nem mernek őszinte kritikát gyakorolni, amikor barátnőjük, feleségük ruhát próbál, ezért inkább rámondják a legrondább nadrágra is, hogy nagyon jól áll. 10-ből 7 férfi vallotta be, hogy pusztán udvariasságból, de hazudik nőjének vásárláskor. Az ok: nem akarja megbántani nőjét – derült ki a very.co.uk felméréséből.

stockfresh 333596 couple-shopping-in-retail-cloth-store sizeM

10-ből egy férfi rendesen meg van félemlítve, merthogy azt ikszelte a szavazólapon, hogy azért hazudott nőjének, mert tartott attól, hogy felmérgesíti, míg a férfiak negyede azért kamuzta azt, hogy: „jó lesz az a szűk felső drágám”, mert félt, hogy az egész hétvége rossz hangulatban fog telni, illetve baromira végezni akart már a vásárlással.

Jó hír –vagy épp rossz, embere válogatja–, hogy a férfiak 20%-a totális papucs, ugyanis attól tart, hogy ha bevallja nőjének, hogy borzalmasan áll a kiszemelt ruha, akkor ezt asszonya egy későbbi vita során felhasználja majd ellene. Egyébként valószínűleg nagyon jól hazudnak az angol férfiak, mert 10-ből 7 nő úgy érzi, párja őszintén megmondja neki, ha egy ruha nem áll jól. Viszont 10-ből 8 nő szeretné inkább a kegyetlen igazságot hallani –legalábbis papíron–, minthogy átlag 104 fontot (38 ezer forint) dobjon ki olyan ruhákra, amiket aztán soha nem vesz fel.

Önnek igazat mond a férfi, akivel vásárol?

 • 324
  Szerintem igen
 • 85
  Esélyes, hogy nem
 • 303
  Egyedül vásárolok, férfi nélkül döntök
 • 56
  Ott a pasim, de nem érdekel a véleménye

„A ’Nagynak tűnik a fenekem ebben a nadrágban?’ kérdés túl bonyolultnak bizonyulhat egy férfi számára, főleg, ha egy tömött próbafülkében teszi fel a nő” – mondta a felmérés vezetője, Julie Donnelly a Daily Mirorrnak. A very.co.uk felmérés szerint egyébként az 50 körüli Yorkshire-i férfiak nagyobb eséllyel mondanak igazat, a 30-as birminghami pasik viszont inkább hazudnak. Kíváncsiak lennénk arra, itthon mi lehet a helyzet, kezdésnek íme két egyszerű kérdés: ön szerint a férfi, akivel vásárolni szokott, mindig igazat mond? És ha nem is: ön ad a véleményére?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2012.05.15 17:22:32f.nero

  Ezt nem is értem. Ha hazudnék a nőmnek, akkor nemcsakhogy megvenné a rosszul álló cuccot, hanem neadjisten még fel is venné... Márpedig azt tudjuk, hogy nem a ruha teszi az embert, hanem a partnere. Ergo magammal csesznék ki.
  Az a minimum, hogy segítjük egymást vásárláskor, és csak olyan ruhákat veszünk meg, ami mindkettőnknek tetszik. Már ha mindketten ott vagyunk, különben egyedül kell dönteni, ami nehéz, mert a legtöbb eladó úgyis azt fogja mondani, hogy kiválóan mutat a termék.

 • 2012.05.15 21:24:16Pan Modry

  Soha nem vasarolok a csajommal, felesleges idopocsekolasnak tartom a kozos ruhavasarlast.

 • 2012.05.16 04:05:27amit még megtehetsz

  Soha nem vasarolok a pasimmal, felesleges idopocsekolasnak tartom a kozos ruhavasarlast.
  Es tenyleg igy van: :)

 • 2012.05.16 04:07:49amit még megtehetsz

  Ja, és önállóan tudok dönteni. :)

 • 2012.05.16 07:28:20Swind

  Ahogy az angol nők kinéznek (aki ott szép, az külföldi), nem csodálom, hogy állandóan hazudni kell. Ausztriában is ugyanez a helyzet. Ha hosszabb idő után hazajössz, sokkolóan hat, az átlag magyar lány szépsége sokkolóan hat. Mintha totális színvakság után, újra látnád a színeket :)

 • 2012.05.16 07:37:32Sadist

  „A ’Nagynak tűnik a fenekem ebben a nadrágban?’ kérdés túl bonyolultnak bizonyulhat egy férfi számára"

  Tipikusan olyan kérdés, ami nem bonyolult, csak nem szabad válaszolni rá. Ha a férfi megmondja az őszintét, akkor érzéketlen tuskó, ha pedig tapintatos a nőjével, akkor meg az a baj, hogy annyira se tartja, hogy őszinte legyen hozzá. Rá kell hagyni a nőre, hogy válasszon olyan ruhát, ami neki tetszik. Az már más kérdés, hogy a nők 95%-a egy ilyen pitiáner helyzetben is döntésképtelen :)

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta