OFFLINE

A világ legidősebb szupermodellje botox nélkül is vonzó

2012. április 19., csütörtök 06:08 |

A brit Daphne Selfe ugyan 83 éves, de nyugdíj helyett még mindig aktívan dolgozik. Selfe a világ legidősebb modellje, aki természetes szépségének és kisugárzásának köszönhetően egymás után kapja a felkérésket: a francia Vogue készít vele anyagot, divatmetutatókon foglalkoztatják és különböző kampányok arca.

A hosszú, festetlen hajú, még mindig gyönyörű szemű és vonású Selfe látványosan nem hisz a plasztikázásban. Szerinte a botox kidobott pénz és különben sem engedhette meg magának a fiatalító kozmetikai és sebészeti beavatkozásokat, így szépen, természetes tempóban örgedett olyanná, amilyen.

A Berkshire-ben, szerény körülmények között felnövő lány a helyi újság modellversenyének megnyerése után kezdett a szakmában dolgozni, pedig akkoriban nem volt az a klasszikus szépség. "Túl alacsony voltam, széles volt a vállam is és soha senki nem kérte tőlem hogy fogyjak le." A jó géneket öröklő, fiatalos megjelenésű Selfe titka, hogy igyekszik mindig vidám maradni és nem akar mogorva öregasszonnyá vállni. A pozitív hozzáállás is nagyon megy neki, elcsépeltnek tűnik a minden rosszban van valami jó hozzáállás, de csak rá kell nézni hogy belássuk, működik: "Kifejlett glaukómám van (zöldhályog), de a csepptől amit kaptam rá, nőnek a szempilláim! Szóval mindig van egy a pozitív oldalon is!"

Selfe idén áprilisában ismét kifutóra lép, a St Martin's College egyik fiatal tervezőjének bemutatóján. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta