OFFLINE

Kiakadtak az Urban Outfitters leszbi csókján a homofób szülők

2012. április 18., szerda 07:33

Kissing
Fotó: Urban Outfitters

Az Urban Outfitters 2012-es áprilisi katalógusában két női modell szájon csókolja egymást. Mivel a tinédzserek a célközönség, a One Millions Mom csoport kiakadt. A vállaltan melegellenes szülők csoportja a Facebookon szólította fel híveit, hogy bojkottálják a márkát. "Mielőtt esélye lenne a gyerekednek arra, hogy megnézze a legújabb Urban Outfitters katalógust, azonnal hívd fel a céget, és iratkozz le. Hívd fel őket, és mondd meg, hogy ha folytatják ezt a fajta hirdetési módot, akkor az üzleteikben sem vásárolsz. A tartalom sértő és alkalmatlan a tinikre nézve, ők a célcsoport" – állt a One Millions Mom Facebook oldalán, de azóta a csoport profilja valamiért elérhetetlen.

Az egész hiszti abból a szempontból nézve igazán érdekes, hogy az Urban Outfitters fejese, Richard Hayne közismerten konzervatív és republikánus, aki a pénzével konzervatív politikusokat támogat. Korábban pont emiatt Miley Cyrus szólította fel Twitteren a követőit, hogy ne vásároljanak az Urban Outfittersnél, ha támogatják a melegházasságot. Úgy tűnik, az Urban Outfitters változtatott, és nagyot lépett azzal, hogy csókolózó nőket rakott a katalógusba, most azonban a konzervatívak akadtak ki.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta