OFFLINE

Mangababaként él egy amerikai tinédzser

2012. április 2., hétfő 06:56 |

Dakota Rose egy 16 éves amerikai lány, akinek fotói és blogja mostanában ázsiai és arab közösségi oldalakon pörögnek, merthogy úgy néz ki, mint egy élő baba. A DamnCoolPictures következetesen barbibabázza, de mi átlátunk a szitán, és az ázsiai, manga-és animekultúra hatását látjuk megnyilvánulni megjelenése minden egyes részletén.

Képre kattintva videó jön!
Képre kattintva videó jön!

Dakota Rose természetesen druszájára, Dakota Fanningre is hasonlít kicsit, gyanakszunk is, hogy ez csak művésznév. Az igazit azonban nehéz

Milyen?

  • 5429
    Cuki
  • 2694
    Ijesztő
  • 3506
    A kettő együtt

kideríteni, mert bár számos kamuprofilja van a Facebookon, igazi nincs neki. Pedig egész sok rajongót gyűjthetne (példa rá itt és itt), és még magyar utánzója is van, tadám.

Blogjáról sajnos nem sok derül ki róla azon kívül, hogy egy megjelenés-mániás, meglehetősen üresfejű kislány, aki kicsit olyan, mint egy levillantott őzgida, valamennyire tud japánul, és szeret selymes mókusfarkat simogatni. Emellett ügyesen fésülködik, és sok ruhája van.

A feje ijesztő, de sok a ruhája - katt!
A feje ijesztő, de sok a ruhája - katt!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta