OFFLINE

Újra szabadok a csinos pulóverbe öltöztetett pingvinek

2011. december 12., hétfő 16:14

pingi

Szabadon engedték azokat a pingvineket, amikre az október 10-én zátonyra futott, olajat szállító tankerhajó miatt pulóvereket adtak, hogy megakadályozzák őket a tollászkodásban, ami könnyen toxikus mérgezéshez vezethetett volna - írta a nymag.com. Az állatok ezzel együtt nemcsak praktikus védőruhát kaptak, hanem ők lettek világszerte a legaranyosabban öltözködő állatok.

A Jó reggelt, Amerika leközölte azt a videófelvételt, amin 300 pingvint engedtek vissza az óceánba, miután levetkőztették őket. Igaz, kevésbé cukik pulóver nélkül, de még így is imádnivalóak az állatok, amiket lábadozásuk alatt nyomkövető chippel is elláttak. Ennek fontos szerepe van abban is, hogy a szabadon engedést követő hat órában megfigyelés alatt tartsák őket. A megfigyelés tárgya a pingvinek úszóképessége és az, hogy sikerült-e a tollazatuknak visszanyernie a természetes vízszigetelő képességét. Videót ide kattintva láthat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta