OFFLINE

Tetovált lányok a H&M-ben

2011. október 31., hétfő 15:42

A tetovált lány című fantasztikus svéd film amerikai remake-jének jelmeztervezeője, Trish Summerville a legújabb H&M alkalmi dizájner, és az eddig bemutatott anyagok alapján ez eddig az egyik legmenőbb húzás a svéd multitól. (Volt már többek között Versace, Jimmy Choo, Sonia Rykiel.)

Screen shot 2011-10-30 at 7.54.49 AM.png

Az eredeti svéd film sötét hangulatát követték a fiús hősnő fekete, szűk, főleg motoros felszereléseket követő stílusú ruhái is, ami talán azért sem véletlen, hiszen a hacker Lisbeth motorral csapatja végig a filmben. Ez a vonal, úgy tűnik, szerencsére megmaradt a hollywoodi változatban.

A harmincdarabos kapszulakollekcióért november 28.-án lehet kitépni a többi csaj haját a párizsi Colette-ben, december 14.-én kezdődik az árusítás világszerte, reméljük, Magyarországom is. Íme a remake trailere.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta