OFFLINE

Csak egy divatház szomorkodik Winehouse miatt

2011. július 28., csütörtök 11:36

A divatházak közül egyedül a Fendi érezte fontosnak, hogy sajtóközleménnyel búcsúzzon Amy Winehouse-tól. Üzenetükben személyes élményeikre támaszkodva nevezik kiemelkedően tehetségesnek, humorosnak:

„Találkoztunk Amyvel Párizsban, nem sokkal azután, hogy megnyert öt Grammy-díjat. Aznap éjjel mindenki meggyőződhetett zseniális hangjáról, és kivételes, nagyon angol humoráról. Miután kicsit átalakította az általa viselt Fendi-ruha stílusát, odakacsintva csak annyit mondott: "bocsássatok meg a figyelmetlenségemért, tökhülye vagyok a divathoz". Nagyon szomorúak vagyunk, amiért elveszítettünk egy ilyen különleges tehetséget, elvesztése, aki túlmutatott a zene, a divat és a kultúra területén.”

winehouse illusztráció 000 Hkg1016591

A Fendi közleménye, ha nem is túl hosszú, de legalább mondtak valamit. Igaz, Winehouse - a fejbúbra tornyozott méhkas-sérón, az ötvenes évek sajátos reciklálásán és a brutálisan erős szemhéjtuson kívül - nemigen tett semmit a divatikon-státuszért . Ennek ellenére Karl Lagerfeld szerette, az egyik 2007es bemutatóján az összes modell Wino-hajjal grasszált a kifutón. A tervező a show után annyit mondott. "[Winehouse] egy stílusikon. [...] Nemcsak múzsa, géniusz. Napjaink egyik legnagyobb hangja."

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta