Korhatár

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

OFFLINE

Kötelek között keresztre feszítve meztelenkedik Lara Stone

2011. július 21., csütörtök 21:14 |

Lara Stone, aki jelenleg az első számú topmodell, és előszeretettel válik meg a ruháitól, legyen szó akár a hét főbűnről, vagy aVogue magazin címlapjáról, is szerepel a Visionaire magazin hatvanadik számában, amiben Christina Ricci is levetkőzött. A drága magazin aktuális lapszáma Riccardo Tisci designer közreműködésével járja körbe a vallást, mint témát. Ennek megfelelően a teljesen pucér Stone kötelek között kifeszítve áll az egyik képen, mintha keresztre feszítették volna, valamennyire hasonlóan, mint ahogy korábban az Interview magazinnak pózolt. A több száz dollárba kerülő magazinból mostanában kezdtek el kiszivárogni a képek, valószínűleg a közeljövőben is érkezik majd pár. A Lara Stone-ról készült fotókat erre találja.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta