OFFLINE

Visszavonult a hatéves szépségkirálynő

2011. július 16., szombat 10:12

Eden Wood hatéves korára úgy döntött, elérte azt, amit a szakmája adhatott neki, úgyhogy visszavonul. Eden Wood választott szakmája a szépségversenyzés volt, és mire iskolába kellene mennie, meg is nyert 300 versenyt. Így talán érthető is, hogy miért akar kiszállni a bizniszből.

Eden Wood
Eden Wood

Mivel a minisztár próbál több lábon állni, ezért természetesen zenét is készít, a Cutie Patootie című számával már keresett is ezer dollárt. "Addig, amíg élvezi, amit csinál, amit csinálunk, addig az anyja segíteni fogja. Ha ahhoz vezet, hogy Miley Cyrus vagy Selena Gomez lesz belőle, hát legyen. Ha nem, az sem baj. Miért ne kaphatnánk hollywoodi szerződést? Egy valóságshow-t? Egy kis műsort a Disney csatornán? Miért ne? Ez az amerikai álmom, ez a lányom végzete" - mondta az anya a műsorban.

Mi meg csak ámulunk, és attól tartunk, túl sok helyen bukkan fel Eden Wood neve a világhálón ahhoz, hogy kamu legyen.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta