OFFLINE

A Versace lesz a H&M idei vendégtervezője

2011. június 22., szerda 15:44

Rengeteg neves vendégtervező után most a Versacéval dolgozik együtt a H&M, a tervezőnő limitált szériás kollekciója ősszel kerül a boltokba. Donatella Versacét már korábban is felkérte a cég, de a tervező 2008-ban még nem akart közösködni, mert félt, hogy a fast fashionös megjelenés nem illik a Versacéhoz, és megzavarhatja a divatház célközönségét.

A vendégkollekció állítólag sok ruhából, kiegészítőből áll majd, és két turnusban kerül boltokba: az első adag november 17-én, a második január 19-én érkezik, és mindkétszer ikonikus pillanatok ikonikus Versace ruháit vásárolhatunk majd meg jóárasítva, H&M-minőségben.

Ön vesz majd H&M-es Versacét?

  • 268
    igen
  • 54
    nem
  • 146
    leszarom

A női kollekcióban a télen mindig visszatérő selyem, szegecselés és bőr dominál majd, a férfiaknak öltönyökkel készülnek. Most először designer-lakásfelszerelést is lehet majd kapni, Versace párnahuzatot például – írja a H&M sajtóközleményében. A ruhákról egyelőre nincsenek képek, de Donatella Versacéval készült egy interjú, melyből nem sok minden derül ki, például az sem, körülbelül milyen árfekvésre lövik be a tervezői darabokat.

„Ikonikus Versace pillanatok ikonikus Versace darabjait szeretném felhasználni. Nagyon boldog vagyok, hogy a H&M-mel dolgozhatok. Természetesen lesznek nyomott minták, természetesen lesz bőr, és lesznek szegecsek. Sok lesz az arany, glamúrosak leszünk, érdekesek leszünk és persze rockosak” – nyilatkozza a H&M videójában Donatella Versace, feltehetően azért elég érthetetlenül, mert anyanyelve az olasz, és mert ennyi szilikonnal a szájban már nem könnyű beszélni. Ha ön szerint mást mondott a tervezőnő, írja meg kommentben.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta