OFFLINE

Audrey Hepburn frizurája a világon a legmeghatározóbb

2011. június 1., szerda 14:44

A brit fodrászszövetség készített egy felmérést a tagjai között, hogy kinek a frizurája a legjobb, legmeghatározóbb. A fodrászok szavazatai alapján az Álom luxuskivitelben Holly Golightlyjét megformáló Audrey Hepburn feltűzött kontya minden idők legjobban sikerült frizurája.

A Style Caster szerint tiszta sor, hogy Hepburn nyerte ezt a szavazást is, hiszen az utóbbi évek legmeghatározóbb trendjei tőle származnak. Kezdve a mindenhova begyűrűző kicsi fekete ruhával, a balerinacipőn át egészen a halásznadrágokig.

A második helyen futott be Marilyn Monroe jellegzetes, szőke frizurájával, míg a harmadik helyezett Twiggy lett a rövid, oldalra fésült hajával. A negyedik helyre némi meglepetésre a Kis hableány főszereplője, Ariel került piros, virágos hajával.

Az ötödik helyezett Jennifer Aniston lett a Jóbarátok című sorozatban megismert karaktere, Rachel frizurájával, ami annyire emlékezetes, hogy a brit fodrászoknál nyugodtan lehet kérni egy Rachelt, pontosan tudni fogják, milyen frizurát kell vágniuk. 2010-ben ez a frizura volt a legnépszerűbb a brit nők körében , ami elég nagy szó azután, hogy a sorozat már több mint hat évvel ezelőtt befejeződött.

Jennifer Anistont egyébként annyira azonosították a frizura miatt Rachel karakterével, hogy többször is azt nyilatkozta, az a frizura a világ legundorítóbb frizurája.

A hatodik Victoria Beckham lett a rövid hajával, ami egyértelműen jelezte, hogy mikor tette meg az első lépéseket, hogy sima mellplasztikázott egykori Spice Girlből az egyik legfontosabb divatikon legyen. Victoria Beckham divatérzékenységét jól jelzi, hogy már 2008-ban csináltatott magának egy Hepburn-kontyot .

Önnek melyik a kedvence?

 • 284
  Audrey Hepburn
 • 90
  Marilyn Monroe
 • 72
  Twiggy
 • 66
  Ariel
 • 368
  Rachel
 • 82
  Victoria Beckham
 • 80
  Cheryl Cole
 • 22
  Rihanna
 • 29
  Demi Moore
 • 281
  Eva Longoria
 • 47
  Passz

A hetedik Cheryl Cole lett, akinek a frizurája mindig nagyon ápolt, mindig nagyon egészségesnek néz ki. Legalábbis a szavazó fodrászok szerint, akik ezért tették a listára.

A nyolcadik helyet csípte meg Rihanna a rövid, piros hajával, ahol valószínűleg inkább a színnek, mint a vágásnak szóltak a pontok. Míg a kilencedik helyen lévő frizuránál ez pont fordítva van, ugyanis a kilencedik a kopasz Demi Moore lett a G.I. Jane-ből.

A tizedik helyen futott be Eva Longoria a szépen csillogó hajával, természetesen az a frizura, ami a Született feleségek című sorozatban is volt.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta