OFFLINE

Újra együtt a szupermodellcsapat a Duran Duran videoklipben

2011. május 26., csütörtök 07:42 |

Naomi Campbell és szupermodell haverjai ismét együtt lesznek láthatók, ezúttal a legújabb Duran Duran videoklipben. Csak úgy, mint a klasszikussá vált George Michael videóban, itt is egyszerre láthatjuk majd korunk szépségideáljait, de most nem egy romos lakásban, hanem Dél-Franciaországban. A kilencvenes években készült videoban, Cindy Crawford, Linda Evangelista, Christy Turlington és az első német szuper modell Tatjana Patitz szerepel, aki sokáig élt együtt Sealel, még mielőtt az lecövekelt volna egy másik német szépség mellett.

A szépségipar kegyeltjei jövő héten újra találkoznak a napfényes partokon, hogy elkezdjék a forgatást, tudta meg a Graziadaily hírportál.

A Duran Duran nem titkolt szándéka, hogy megismételje a divat nagy, kilencvenes évekbeli pillanatát. A George Michael videoklip a szupermodell kultusz csúcsát jelentette. Kate Moss, múlt héti Telegraphnak tett nyilatkozata szerint, élete legnagyobb kudarca, hogy nem került be a legendás videóba. Bennfentes információk szerint az egész Yasmin Le Bon modell ötlete volt, aki egyben az együttes énekesének a felesége, és ő gondoskodott róla, hogy most ő maga és Kate Moss se maradjon ki a buliból. Egyelőre nem lehet tudni, hogy rajtuk és Naomi Campbellen kívül kik szerepelnek majd a klipben.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta