OFFLINE

Modellek smárolnak Lagerfeld filmjében

2011. május 12., csütörtök 09:24

„Egyesek meg lesznek döbbenve” – mondta Karl Lagerfeld kisfilmjével kapcsolatban, még a hétfői bemutató előtt. A Tündérmese címet viselő alkotás főszereplője a menő modell - Freja Beha Erichsen -, aki félmeztelenül látható a filmben.

De ez még semmi, mert a vékonyságáról híres modell csókot is vált Anna Mouglalis francia színésznővel. De nem ő az egyetlen aki csokólózik a rövidfilmben: a tervező kedvence, Babtiste Giabiconi modell, a valószínűtlenül fiatalnak tűnő Kristen McMenamyval smárol. Lagerfeld szerint a történet arról szól, mi történik, ha rosszul használják az emberek a pénzt. „Erőszakkal kezdődik, és mély érzésekkel zárul” – tette még hozzá Lagerfeld.

Karl Lagerfeld, Lara Stone, Baptiste Giabiconi és Freja Beha Erichsen
Karl Lagerfeld, Lara Stone, Baptiste Giabiconi és Freja Beha Erichsen

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta