OFFLINE

Létezik frissesség zuhanyzás nélkül?

2011. május 2., hétfő 08:11

Vegyünk egy keményebb vizsgaidőszakot. Vagy egy baráti sátrazást, mondjuk egy poros fesztiválon. Esetleg egy pénteki bulit, ami után barátnőnknél/pasinknál húzzuk meg magunkat, és szombat délután kómásan utazunk haza. Mindhárom felvázolt esetben nagy eséllyel elmarad a zuhanyzás, a fésülködés, hajmosás és sminkelés – illetve a sminklemosás –, és mindhárom esetben úgy érezzük magunkat azon a bizonyos másnapon mint a mosott szar.

tk3s 1f561036

Ilyenkor jönnek a különböző praktikák: izzadásgátló vagy parfüm, hátha elnyomja erősödő testszagunkat, hidegvizes arclögybölés, hátha szürke színünk rózsaszínre vált, serény rágózás szájszag ellen, higiéniai törlőkendők a kényes részekre... Az illatszergyártók ráéreztek a növekvő keresletre, és sorra dobják piacra saját frissítő, szagfedő termékeiket.

tk3s 1247088

Szerintünk a legegyszerűbb túlélőtechnika higiéniai kendőkkel felszerelkezni: az arcfrissítő, kézfertőtlenítő és intim higiéniás zsepiket pár száz forintért osztogatják a boltokban. Újabban nagy divat az ásványvizes vagy illatosított frissítő arcpermet: a L’Occitane-ban biztos találunk nekünk tetsző sprayt, de nem lesz olcsó - talán egy korrektor és egy szemránckrém is megteszi helyette.

Ön hogyan frissül fel?

 • 377
  Mindenféle kendőkkel
 • 23
  Arcpermettel
 • 165
  Illatszerekkel
 • 65
  Szárazsamponnal
 • 100
  Fésülködéssel, hajpánttal, hajgumival
 • 30
  Korrektorral
 • 191
  Rágóval
 • 1189
  Egyszerű hideg vizes arcmosással

Arcunkkal, szagunkkal még csak-csak tudunk valamit kezdeni, a hosszú, kócos, zsíros hajjal azonban már nehezebb dolgunk van: a legegyszerűbb lófarokba kötni, vagy vastag hajpánt –esetleg turbán– alá rejteni. Igényesebb nem zuhanyzóknak ott a szárazsampon – mondjuk a hajban maradt lisztszerű por a zsíros hajnál jóval kínosabb.

Ön hogy vészeli át az igénytelen napokat? Nem tesz semmit, vagy igyekszik megtartani az igényesség látszatát? Mi szokott önnél lenni kényes helyzetekben: kéztörlő, hajkefe, korrektor, parfüm, esetleg hajpánt? Szavazzon, vagy mondja el véleményét kommentben!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.05.02 13:17:31trillára

  Ja, még valami eszembe jutott. Szerintem nem izzadni ciki, hanem büdinek lenni. Ha "bűzbacik" nincsenek a hónaljban, akkor az izzadság sem lesz büdös. A büdösséget okozó "hónaljbacik" a teafa illóolajat nem szeretik. Persze egy használattól nem múlnak el, de érdemes lehet néhány napig, egy hétig, azoknak kipróbálni, akik fürdés után alig pár órával is már büdösek hónalj tájon, különösebb fizikai megerőltetés nélkül. Persze a teafa olajjal egyidőben nem nagyon lehet egyéb deót használni, de lehet, hogy mellette többé nem is lesz szükség a 24 és 48 órás izzadásgátló védelmet ígérő, hónajlat eldugaszoló deókra... Mindnekinek nyilván nem jön be a teafaolaj sem.

 • 2011.05.02 13:17:33bubo cupropenis

  A legkeményebb vizsgaidőszakban is van idő egy 5 perces tusolásra. Két nehezen megszerezhető diplomám van, tudom miről beszélek, voltam én is igénytelen néhányszor, amikor fáradt voltam, de legalább nem reklámozom és nem vagyok büszke rá.
  Túrázás, camping, fesztivál: 10 liter vízzel és egy kis szappannal már az egész test lemosható és nem leszel büdös. Ennyi vízzel nem lehet a zuhany alatt ázni, de bőven eltüntet minden koszt.
  Aki nem mos fogat étkezések után az nálam esélytelen arra, hogy kapcsolatba kerüljek vele. Nem naponta kétszer vagy háromszor, hanem étkezések után kell fogat mosni! Mennyi helyet foglal egy fogkefe és egy kis fogkrém (15-19 ml-es tubusban)? És emberek ezt képtelenek a táskájukba tenni, de a doboz cigi az elfér.
  Az intim törlőkendőket útszéli kurvák használják, szétkeni a szart, de semmi másra nem jó.
  Sok fiatalon érzem, hogy be vannak fújva dezodorral, de alatta ott a szúrós izzadságszag. Ők nem érzik? A párjuk sem? A szüleik is ilyen büdösek?
  A szájszag egy külön fejezet, mert legtöbb esetben nem a mosdatlan fog, hanem a gyomor rothadása vagy íny vagy fogbetegség okozza. Az ilyen ember moshat fogat 5 percenként is, akkor is olyan büdös lesz a pofája, mint egy dögkút.
  Nyugat-Európába nem tusolnak annyit, mint azt hiszik sokan. Németek, finnek, franciák, spanyolok, csehek, angolok, törökök körében is tapasztaltam, hogy 3-7 nap is eltelik úgy, hogy víz nem éri a testüket.
  Indokuk: árt a bőrnek a napi tisztálkodás. Nos akinek ez árt, annak komoly immun- illetve bőrbetegsége van. Egy normális embernél semmi káros hatása nem lehet a napi egyszeri pár liter víznek.
  Végül: aki szarás után nem mossa meg a seggét, amint lehetősége nyílik rá, azt ott helyben bele kellene fojtani a saját szarába.

 • 2011.05.02 13:19:11csócspöts

  jó, hogy nem hal vki szomjan vagy éhen vizsgaidőszak alatt, mert arra sincs ideje; lehet, hogy otthon menő szöveg azt mondani, hogy még tusolni sincs időm a tanulástól, de azért figyeljünk, nehogy ránk szakadjon a plafon

 • 2011.05.02 13:24:05Murderface

  Felébredek iszonyatos fejfájással. Lerugdalom magamról a nőt, akinek a nevét sem tudom. Kimászok a sátorból, hugyozok egyet a tövébe. Felveszem a bakancsomat, aztán iszok egy sört a legközelebbi sörsátorban. Na az az igazi felfrissülés :)
  Utána felfrissülten megkeresem az én sátramat, összeszedem a cuccaimat, és elmegyek lezuhanyozni. Aztán zuhanyzásból visszafele jöhet még egy sör.

 • 2011.05.02 13:29:29bubo cupropenis

  A törlőkendőknél sokkal olcsóbb 2 liter csapvíz.
  Fogmosáshoz valójában csak egy fogkefe kell és egy korty víz, a fogkrém elhagyható tábori körülmények közt, mert a tisztítás nagy részét úgyis a kefe és a fogselyem végzi, a fogkrém csak ráadás, illatosít, políroz.
  A rágó pedig szinte semmit nem ér fogmosás helyett, akármit állítanak is a reklámok. Viszont van rágható fogkefe jó ötlet.

  Sajnos sokan gondolják, hogy aki elmúlt 40-50 éves, az már nem kell, hogy adjon magára, nem baj, ha rosszak a fogai, büdös, koszos. Nem tudom ők milyen nevelést kaptak, mit láttak otthon.

  Egy törölköző, fogkefe, fogselyem, fogkrém, szappan, borotva minden, amire szükség van.

 • 2011.05.02 13:33:44csócspöts

  amúgymeg fitymát összeszorítod kézzel, alá engedsz egy kis sárgát, aztán meg is van a furdés, kimossa a túrót

 • 2011.05.02 13:42:40trillára

  "nem baj, ha rosszak a fogai, büdös, koszos."

  Viszont kérdés, hogy ki mi tart büdösnek. Számomra egyformán büdös, aki nem fürdik, nem mos fogat rendesen, mint aki minden szintetikus vackot magára ken, fúj, aztán húzza maga után az szntetikus illatcsíkot, én meg öklendezek mögötte a mozgólépcsőn, vagy a metrón.

  Az a legrosszabb, ha valakinek a firssen mosott, szárított hajának sampon, balzsam és/vagy hajlakk szaga is van, a jellegében ettől elütő tusfördő illatot ráadásként megküldi valami ezektől megint elütő szagú parfümmel.Netán a ruhája meg a legújabb aromaterápiás öblítő szagot árasztja mellé. Esetleg az arckrém is elütő illatú. A gyomrom forog ilyenkor, ugyanolyan nezen viselem, mint azoknak a szagát, akik nem tisztálkodnak rendesen.
  De nyilván az ilyenek baromira ápoltnak, illatosnak gondolják magukat, hiszen az orruk úgy hozzászokott, hogy nem is gondolják, hogy egymástól totálisan eltérő illatok együttes alkalmazása milyen égetelen bűzt végeredményez.

  Olvastam valahol, hogy vannak már olyan tőlünk nyugatibb országok, ahol tömegközlekedési eszközökön betiltják a parfümök hazsnálatát...stb. Üdvözölném nálunk is. Nem csak az elütő szagkavalkád miatt, engem csak zavar, büdösnek tartom. Van ismerősöm, aki allergiás a szintetikus illatanyag jelentős részére. Neki kész szenvedés a tömegközlekedés...

 • 2011.05.02 13:43:24bubo cupropenis

  2011.05.02 13:33:44 csócspöts

  Vagy elkapsz egy kutyát, a lábad közé veszed és a hátába beletörlöd a seggedet, a farkadat meg tisztára nyalatod vele. Előnyben a fehér szőrű kutyák, azokon jobban látszik, ha valaki más már használta őket előtted.
  Amúgy a dugás, ha nem használsz óvszer, tisztítja a farkat. A mechanikai hatás, dörzsölés miatt.
  Én azért a vízre esküszöm, bár abban meg halak dugnak...

 • 2011.05.02 13:52:47bubo cupropenis

  2011.05.02 13:42:40 trillára

  A te problémád egyedi, a többség még odáig sem jutott el, hogy tisztálkodjon.
  Te mindenre allergiás lehetsz, vagy pszichés problémád van, valószínűleg irritábilis az idegrendszered. A szagok, illatok zavarnak, ami nem baj, de az aggasztó, hogy ilyen szinten nem tolerálod azt, amit éppen azért fejlesztettek ki, és engedélyeztek, mert a többségnek nem ártalmas. Nekem sem kellemes a kondenzcsíkban haladni más mögött, de ennyire nem készít ki.

  Nyugati országokban bizony orrba-szájba nyomják a parfümöt fürdés helyett, Franciaországban éreztem sokszor a tömegközlekedésen, hogy mosdatlan emberek jó illatú parfümmel helyettesítik a tisztálkodást. Csehországban még a parfümöt is mellőzték, egyszerűen hajléktalan szaga volt sok öltönyös, kosztümös embernek.

 • 2011.05.02 13:52:50megmondo123

  fúj,egy világ omlott össze bennem.álmaim asszonyával táncolok a morrisons 2-be,gyönyörűszép illatos szépséges és csinos nagyon,beleúzgsz egy másodperc alatt,erre ez a nő amiután buli van büdös és van szájszaga eg ilyenek?Akkor ezek szerint a megfestett plátói diva amit beleképzelünk ezekbe a nőkbe semmit nem ér?hát most lelankadtam teljesen,ezek szerint ők is ugyanúgy büdöset szarnak finganak van fülzsirjuk fikájuk és minden,ennyit a szépségekről a csinos nőkről akikbe belezúgnál a bulin mert meseszép,hányingerem van most

 • 2011.05.02 13:55:46megmondo123

  catalina:nem,este nem jó fürödni,reggel jó,felfrissit.

 • 2011.05.02 14:02:06*Catalina*

  Hát én nem tudom megérteni, hogy valaki úgy fekszik le, hogy nem fürdik, nem mossa le magáról a port, izzadtságot...

 • 2011.05.02 14:03:06Blackwitch Willow

  valaki magyarázza meg, hogy ha nem tervezetten ott alszom valakinél, akkor miért is nem lehet lezuhanyozni. nincs fürdőjük? csak van egy kölcsön törülközője. azt még aláírom, hogy esetleg nem vittem váltás fehérneműt, meg fogkefét, de zuhanyozni...
  még a sátrazásnál is, ha csak nem vagy az erdőben, vadkempingben, szoktak lenni ám zuhanyzók. mikor egy hetet voltam a Szigeten, ott is sikerült minden nap zuhanyoznom.

 • 2011.05.02 14:06:09ansi

  hogy lehet leírni egy cikkben, hogy zuhanyzás?Ráadásul, még a főoldalra is kiteszik. Nincs már senki, aki átnézi a cikkeket? Ilyen szó nincs! Zuhanyozás!

 • 2011.05.02 14:06:59megmondo123

  amig volt barátnőm addig fürödtem este amióta nincs nem fürdök mert minek.reggel frissit az a jó

 • 2011.05.02 14:08:25Blackwitch Willow

  2011.05.02 12:39:11*Catalina*
  nos, én is reggel zuhanyzok, mert csak úgy érzem magam frissnek. nem végzek koszos, izzasztó munkát, úgyhogy nem igazán leszek koszos, izzadt, büdös estére. úgyhogy csak reggel fürdök.nyilván, ha megizzadok, vagy akármi miatt bekoszolódok, akkor este is, de ez ritka. miért lenne igénytelenség? nem leszek büdös napközben.

 • 2011.05.02 14:09:43megmondo123

  barinőnek volt a nyafogása hogy dugás elött fürdés azóta legalább megkönnyebbülés hogy nem pofázik ilyet amióta nincs.reggel viszont kircsi érzés hogy fürdesz jobban indul a nap

 • 2011.05.02 14:13:53trillára

  bubo cupropenis:

  szerencsére én nem vagyok allergiás a szintetikus illatanyagokra, de jó az orrom, és azt tapasztalom, hogy sokan ész nélkül kennek, öntenek magukra mindent. Simán kiszagolom, ha valakin egymástól elütő illatok vannak.
  Nem tartom jó illatnak, ha pl. egy nő egyszerre pl szintetikus mandula illatú tusfürdőt használ (amúgy valójában a mandula olajnak nincs szaga, csak a szinteikusnak), ezután mondjuk valami friss illatú hónalj deót, majd pl. egy virágos jellegű, ezekhez abszolut nem passzoló parfümöt magára fúj, és pl. divatos, de ezekkel nem passzoló, elütő ilatú aromaterápiás öblítőt ont a ruhája. Ez így egyben nem jó illat, hanem bűz. De sok magyar nő ész nélkül párosítja az illatokat. Hazánkban kevés nő figyel még arra, hogy ne szintetikus bűzt árasszon, hanem ha már szintetikus, akkor legalább egymással harmonizáló illatokat társítson magán. Én sok magát ápoltnak gondoló magyar nőt, egyszerűen büdösnek tartok. És nem atisztálkodás hiánya miatt, hanem az elütő szagok kavalkádja miatt.

  Amúgy tudtommal pl. Skandináv országokban több helyen/városban nem tolerálják az erős szintetikus szagokat, tilos parfümöt használni, nem csak tömegközlekedési eszközön, hanem iskolákban, kórházakban sem.

  A szintetikus illatszerek egészégre károsító hatása meg egyre inkább előtérbe kerül. De jó minőségű, valós, kevésbé irritáló illóolajat tartalmazó, kevésbé vacak parfümöktől sokkal jobb üzlet a "neves" gyártóknak egy üveggel együtt max. 500 Ft-ot érő parfümöt súlyos 10 ezrekért rásózni parfümériákban a vásárlókra. A szinteikus illatok piaca nagy üzlet.Kérdés, hogy a vásárlók szervezete meddig tolerálja.

 • 2011.05.02 14:18:23steven sedal

  "kissé" furcsa,hogy itt egyesek csak akkor fürdenek ha büdösek..:)

 • 2011.05.02 14:32:52Blackwitch Willow

  steven sedal, hol látsz te itt ilyen hozzászólást? én pl. azt mondtam, hogy reggel mindenképpen fürdök (függetlenül attól, hogy büdös vagyok-e vagy sem), este csak akkor, ha olyat csináltam, ami miatt muszáj. ha nem csináltam semmi izzasztót, porosat, stb. akkor nem fog elmúlni a reggeli zuhany hatása.
  amúgy a vizsgaidőszakot meg nem értem, pisilni se jár ki, meg enni, inni, hogy nem ér rá zuhanyozni?

 • 2011.05.02 14:36:05megmondo123

  fúj,egy világ omlott össze bennem.álmaim asszonyával táncolok a morrisons 2-be,gyönyörűszép illatos szépséges és csinos nagyon,beleúzgsz egy másodperc alatt,erre ez a nő amiután buli van büdös és van szájszaga eg ilyenek?Akkor ezek szerint a megfestett plátói diva amit beleképzelünk ezekbe a nőkbe semmit nem ér?hát most lelankadtam teljesen,ezek szerint ők is ugyanúgy büdöset szarnak finganak van fülzsirjuk fikájuk és minden,ennyit a szépségekről a csinos nőkről akikbe belezúgnál a bulin mert meseszép,hányingerem van most

 • 2011.05.02 14:42:25bigthereal

  ez aztán a nagy probléma...

  intim kendő, mi?:)

  betegek vagytok, agyatokra ment a civilizáció...

 • 2011.05.02 14:49:59bubo cupropenis

  2011.05.02 14:13:53 trillára

  A szintetikus szót úgy használod, mint valami stigmát.
  Rengeteg szintetikus vegyület van, ami nem káros, és rengeteg természetes, ami káros.
  Elég, ha az illatszerekben használt Ylang-ylang olajat említem, ami a rákkeltő anyagok listáján is rajta van.
  A szintetikus illatszer legtöbbször kémiailag azonos a természetessel, de egyszerűen mesterségesen tudják csak előállítani olyan mennyiségben, ahogy a kozmetikai ipar igényli.

 • 2011.05.02 14:52:44steven sedal

  Blackwitch Willow:
  hidd el a többség nem azért fürdik,mert,(ahogy te fogalmazol) "elmúlt" az előző tisztálkodás hatása

 • 2011.05.02 14:54:36Blackwitch Willow

  steven sedal, neked szövegértelmezési gondjaid vannak. elég súlyosak.hol látsz te itt bárkinél olyat, hogy azért fürdene? pont arról beszél mindenki, hogy hülyeség a cikk.

 • 2011.05.02 15:13:47trillára

  bubo cupropenis:

  azt nem mondom, hogy ami természetes az egyben jó is, pl. a parlagfű is természetes, és tömegeknek nem jó. Ám a szintetikus illatanyagok közül sok irritatív. Ideális esetben "csak" tüsszög tőle valaki, de komolyabb irritációt is kiválthatnak.

  Számos szintetikus illatanyag allergizáló hatású, független attól, hogy parfümben, tusfürdőben, öblítőben használják. De amíg ezeket orrba-szájba magukra kenik, fújják, használják, addig miért is gyártanának szélesebb tömegeknek mást? És nem csak az illatanyag, hanem a velük együtt használt tartósítószerek, parabének...stb., együttesen használva hosszú távon problémásak.

  De ha valaki igyekszik a káros anyag tartalmú kozmetikumokat, illatszereket, textílöblítőket lecserélni, hiába bőrbarátabb cuccokat használ valaki, ha egymáshoz nem passzoló, abszolut nem harmonizáló illatokat használ egyszerre valaki, akkor így is, úgy is, bűz a végeredmény.

 • 2011.05.02 15:16:55megmondo123

  fúj,egy világ omlott össze bennem.álmaim asszonyával táncolok a morrisons 2-be,gyönyörűszép illatos szépséges és csinos nagyon,beleúzgsz egy másodperc alatt,erre ez a nő amiután buli van büdös és van szájszaga eg ilyenek?Akkor ezek szerint a megfestett plátói diva amit beleképzelünk ezekbe a nőkbe semmit nem ér?hát most lelankadtam teljesen,ezek szerint ők is ugyanúgy büdöset szarnak finganak van fülzsirjuk fikájuk és minden,ennyit a szépségekről a csinos nőkről akikbe belezúgnál a bulin mert meseszép,hányingerem van most

 • 2011.05.02 15:16:57cziczmiczpindur

  A természetes anyagok rajongóinak figyelmébe ajánlanám, hogy a beléndek, meg a gyilkos galóca is természetes.....

 • 2011.05.02 15:27:55steven sedal

  Blackwitch Willow: a szövegértelmezési problémáimat,ha szükségét érzem majd megoldom,de ,hogy te azt mondod este csak akkor fürdesz ha olyat csináltál,hogy muszály,nos ezzel a saját ápolatlanságodat vered nagy dobra.

 • 2011.05.02 15:54:50roadrunner

  @bubo cupropenis
  En veled nyalatom ki.

  Ki az a buzerans aki mossa a segget?
  Te tudod kitorolni baszd meg?
  Csak nem szaros a gatyad?
  Az azt jelenti hogy tanuld meg hasznalni a papirt.

  A mocskos arabok mossak a segguket.

 • 2011.05.02 15:56:32roadrunner

  Aki meg nem tudja elviselni a sajat testszagat javaslom az ongyilkossagot es a formaldelhides tarositast.

 • 2011.05.02 16:23:16megmondo123

  Roadrunner:Köszönjük Emese minusz iq köbön.

 • 2011.05.02 16:24:26megmondo123

  Árad belőled az intelligencia.Tanulj meg helyesen írni először,aztán tanácsold máshol az öngyilkosságos gondolataid.

 • 2011.05.02 16:29:53megmondo123

  Visszaolvastam a velvetes hozzászólásaidat.Hát mit ne mondjak,téged el kéne különíteni egy másik bolygón,ahol csak a te fajtád lakik és létezik.

 • 2011.05.02 17:01:31napsziget

  soksok oras repuloutak se jobbak, elotte sorbanallassal, csomagcipelessel, 40 fokban. arcpermet mindenkepp, nedves torlokendok szinten, arcra, kezre.vannap frissito, szagtalanito testsprayk is, inkabb ez, mint 8 liter dezodor. hajam ilyenkor mindig ossze van fogva, de ha durva lenne a helyzet szarazsampon. repulore pedig hidratalo maszk is sokat segit. minimal smink, mint 1 korrektor, ruzs,ami pirositokent is funkcional es egy puder mindig van nalam, ezeket barmilyen korulmenyek kozt fel lehet pakolni egy pici tukor segitsegevel es kesz. az igenytelen kinezet nem a helyzet miatt, hanem az igenyesseg hianya miatt alakul ki. pont.

 • 2011.05.02 17:07:20Peter__Blau

  Az egyik hülyének a zuhanyzás tájszó, a másik meg azt írja, hogy nála 1 nap hajmosás nélkül még nem gáz, a harmadik mindenféle törlőkendőkkel törölgeti a puhos testét pár óránként a szagai ellen...
  Hol az Istenben éltek ti?

 • 2011.05.02 17:10:15becsoccsent

  ha en mashol alszom, akkor mashol zuhanyzok. igenytelen, pinaszagu velvet. mondjuk most mar ertem, hogy miert nem kefel meg titeket a kutya se.

 • 2011.05.02 17:19:42megmondo123

  [link]

  ezen a linken lévő szépség is pukizik meg minden?

 • 2011.05.02 17:35:25Blackwitch Willow

  2011.05.02 15:27:55steven sedal
  mondom, reggel mindennap fürdök. érted, te nagyokos. merthogy én azzal érzem magam frissnek.
  tök nagy igénytelenség a mindennapos fürdés, ja.
  vagy most akkor jöjjek én azzal, hogy fúj, miért nem fürdik reggelente mindenki, fúj, bepállott alvás alatt? tökmindegy, hogy reggel vagy este fürdik valaki, csak tegye minden nap.

 • 2011.05.02 17:41:49Kotkodus

  mosakodás csapnál???

 • 2011.05.02 18:21:42Peter__Blau

  "2011.05.02 11:57:18kisbéka

  sosem aludnék olyan faszinál, ahol nincs bekötve a meleg víz."


  LOL :-D
  Agyatokra ment a civilizáció :-D

 • 2011.05.02 18:39:17Sеntа

  2011.05.02 10:44:13kubana
  :DDD az összes kommentből ez ért valamit :) Elkéspesztő, ahogy a sok tudálékos kisfaszom kiselőadást tart a tisztálkodási szokásairól...

 • 2011.05.02 18:40:00Sеntа

  Elkéspesztő=Elképesztő

 • 2011.05.02 20:02:34nyihah

  Iszok 2 felest és máris boldog leszek

 • 2011.05.02 22:39:33*Catalina*

  2011.05.02 14:08:25Blackwitch Willow

  Az ok, hogy a reggeli fürédés felfrissít, de szerintem akkor is kellene minden este zuhanyozni.

  Ha nem végzel fárasztó munkát akkor is izzadsz kicsit, a testnek van természetes kipárolgása, stb...

  Nekem nagyon furcsa ez, hogy valaki képes fürdés nélkül lefeküdni...

 • 2011.05.03 10:49:52énis

  Ez kész.. :-DDD kurva nagy, szarrá röhögtem magam :-)))) rátok férne már egy földrengés... se víz, se áram vazze'

 • 2011.05.03 12:52:27Frengi

  Egyszerű a megoldás: mosdókesztyű.
  teljesen meg lehet vele mosakodni, elég ha van valahol egy kevés folyóvíz. Otthon is jó, ha nincs kedvem zuhanyozni, a frottír mindent levisz.
  Én gyakran utazom hálókocsival, ott is kiválóan megteszi.

  Amikor a gyerekek kicsik voltak egy nylon zsacsiban vittem magammal, kis vizzel, teljesen meg lehet pucoloni vele a gyereket először felül, aztán alul is ha szükséges. Csokoládés, fagyis maszat nem jön le mással.

 • 2011.05.03 18:38:49Nina Skye

  5 perc alatt le lehet zuhanyozni hajmosassal, hajpakolassal egyutt, ha szervezetten teszed... derekig ero hajjal is

  szaritas meg csak elcseszi a hajat

 • 2011.05.03 18:44:48kakaósbögre

  baba.a haj meg elcseszi a napod.

 • 2011.05.03 18:53:54Nina Skye

  nem cseszi el, sokkal fenyesebb ha nem szaritom, meg amugy is felbaszom a fejem tetejere aztan mar szaladok is a dolgomra


  ja, hisz nincsen dolgom:D hat ezert

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta