OFFLINE

Steve Buscemi szemével rondítják a celebnőket

2011. április 12., kedd 15:26

Nem tudni, pontosan ki indította, de a Know Your Meme-en található Google statisztika szerint valamikor tavaly nyáron jelent meg az első olyan kép, amelyiken egy híresség szeme helyére a legendásan csúnya Steve Buscemi gülüszemeit photoshopolták. Természetesen Justin Bieber volt a szerencsés alany.

Kesha (Forrás: Steve Buscemeyes)
Kesha (Forrás: Steve Buscemeyes)

Aztán a dolog ennyiben is maradt. Egészen idén áprilisig, amikor hirtelen nagyon elszaporodtak az úgynevezett Steve Buscemeyes képek, olyannyira, hogy külön blog is indult az ilyen montírozott fotóknak.

Az újfajta poénkodás nagyjából abba a körbe illeszkedik, amelyikben a Bread People - kenyerekké montírozott, szóviccel torzított nevű hírességek -, vagy a Nic Cage as Everyone - aminek pedig az a lényege, hogy mindenki arcának a helyére Nicolas Cage arcát montírozzák.

Christina Aguilera (Forrás: Steve Buscemeyes)
Christina Aguilera (Forrás: Steve Buscemeyes)

A Steve Buscemivé photoshopolt hírességek között az a legdurvább, hogy vannak egy páran, akik szinte semmit sem változnak attól, hogy Buscemi jellegzetesen szomorú, kidülledő szemeit kapják meg. Ilyen például Mary-Kate és Ashley Olsen, valamint a mostanában népszerű énekesnő, Kesha is.

De igazából a képek a lényegesek, úgyhogy nézzen Steve Buscemi szemű hírességeket erre!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta