OFFLINE

Ronda cipő 160 ezerért

2011. március 17., csütörtök 12:52

A New York-iak megőrülnek az alábbi nagyon ronda Prada cipőért. Első ránézésre, a cipőről az jut az ember eszébe, hogy a valószínűleg magasít, anélkül, hogy kényelmetlen lenne. Ez általában vonzó tulajdonság szokott lenni, na de ilyen áron? A elképesztő kinézésű lábbeli egyenesen a milánói divathétről érkezett, és 800 dollárba kerül.

prada450

A cipő a klasszikusan elegáns, oxfordinak nevezett bőr felső részből, ízléses spárgatalpból, és egy gumi, settenkedő talpból áll.

Az olasz divatház egy kisebb mennyiséget szállított az Egyesült Államokba múlt hónapban, és az összes cipő pillanatok alatt elkelt. A hatalmas érdeklődés miatt a következő bohóccipő-szállítmányból a New Yorkiak csak akkor kaphatnak, ha föliratkoznak a hosszú várólisták egyikére.

prada451

A tagbaszakadt lábbelit, amit férfi és női modellek is viselték Milánóban, egy magára valamit is adó New York-i divatmániás sem hagyhat ki. A Fashionista.com szerzője, Lauren Sherman a következőképpen foglalta össze a jelenséget: „Az nem számít, hogy ronda és egyáltalán nem szexi, mert ez egy Prada cipő. A Prada meg arról híres, hogy bomlasztóan szexi, így ez már a geek divat része. Az emberek egyszerűen megőrülnek ezért a holdjáró cipőért.”

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta