OFFLINE

Menő vagy cuki: halas párna

2011. március 8., kedd 11:28

Szilylacibácsi hívta fel a figyelmem erre a minden horgász és halevő szívét megdobogtató párnára. Gondolkodás nélküli szerelembeesés, pedig kicsit fura tárgy, ami igazán a megfelelő környezetben bontakozik ki. Mint ezen a piros kanapén.

k4

A Crucians névre hallgató párnát Yurko Gutsuyak grafikus tervezte, és az ukrán oooo.com.ua dizájner webshopban lehet megvásárolni kb 9000 Forintért.

k3

Szerintünk egyértelműen menő, de olvasóink szerint is?

2162 szavazat 2328 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta