OFFLINE

Katie Price már ruhát tervezni is tud

2011. február 17., csütörtök 16:14

A modell a napokban mutatta be legújabb agyszüleményeit a londoni Earls Courtban. A fehérneműk, könyvek, parfümök után most úgy döntött, hogy ruhatervezésre adja a fejét, és összeállt Lamis Khamis divattervezővel, akit már egy évtizede ismer, hogy megalkossák a Day 22 nevű ruhakollekciót.

"Nagyon élveztem a márka fejlesztését Lamisszal" – mondta Price, aki tavaly decemberben szőkült ki. "Máris csodálatos visszajelzéseket kaptunk a twitter-oldalról, amit ehhez csináltunk és, amin megosztottunk néhány bemutató képet. Az áruházak már megkerestek minket, hogy vásároljanak a márkából" – olvasható a Daily Mailen.

A páros elvileg 8 hónapig dolgozott a termékeken, amik között vannak melegítők, pólók, táskák, cipők. A névadásban semmi meglepő nincs. A modell születésnapja május huszonkettedikére esik, így választották ezt. "Day 22-nek neveztük el, mert minden hónap 22-én újabb termékeket is adunk hozzá" – említette egy érdekességet is Katie Price.

A Pure Spirit Show, amin a ruhákat bemutatták, igazi különlegességét mégis az adta, hogy a korábbi könyv-, parfüm- miegyéb bemutatókkal ellentétben Katie Price ezúttal rendesen fel volt öltözve. Fekete-fehér melegítőben sétált végig a kifutón, és abban is beszélt a márkáról. "Ez teljesen különbözik attól, amit eddig csináltam" – mondta Price.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta