OFFLINE

A SAG-gála legszexibb, egyben legrondább ruhája

2011. február 1., kedd 09:33

Ön szerint?

 • 720
  Szexi.
 • 1802
  Ronda.
 • 503
  Mindkettő.
 • 332
  Egyik sem.

Akik ismerik az HBO most már többszörös díjnyertes sorozatát, a Boardwalk Empire-t (magyar címe Gengszterkorzó), azoknak már lehet némi fogalmuk arról, kicsoda Paz de la Huerta. A sorozatban szereplő hölgy a színészkedés mellett eddig egy vetkőzéssel és a Golden Globe-kiosztó utáni részeg támolygással hívta fel magára a figyelmet.

Vasárnap este újabb gálát rendeztek a színészeknek, ezúttal a Screen Actors Guild trófeáit ítélték oda. Ez az este most nem azért szólt Paz de la Huertáról, mert sorozatának szereplőgárdája díjat nyert, ezúttal még csak látványosan részeg sem volt, viszont hétfőn a divatblogok többsége a képeken látható, kívül fémesen csillogó, belül leopárdmintás ruhán háborgott.

Paz de la Huerta legnagyobb pechje valószínűleg az volt, hogy az est kapcsán ezen a szexinek, de azért rondának ítélt estélyin kívül nem nagyon volt miről beszélni. Kritizálták egyébként azt is, hogy a ruhához passzoló színű rúzst választott. Amint a galériából kiderül, a színésznő szívesen festi a száját öltözékével megegyező árnyalatúra, sőt, más eseményeken is szívesen pózol a fenekét mutatva. Kattintson valamelyik képre!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta