OFFLINE

Annie Lennox lánya nem gondolta volna, de modell lett

2011. január 30., vasárnap 18:07

Kattintson a ruhákért!
Kattintson a ruhákért!

Annie Lennox 17 éves lánya, Tali Lennox a Debenhams egyik márkáját fogja reklámozni: a sikeres modell a Britain's Next Top Model című tehetségkutató egyik zsűritagja, Julien Macdonald kollekciójának arca (és teste) lesz. Tali Lennox korábban a Prada, Burberry, Missoni kifutóin tűnt fel, állítólag Emma Watson és Kate Moss után ő lesz a Burberry egyik új reklámarca is. Most a Debenhamsba kerülő Macdonald kollekciót hirdeti, amely fiatalos, esti ruhákból áll, a reklámfotókon ennek megfelelően Lennox haja a 80-as éveket idézi, az aszimmetrikus, élénk színű miniruhák pedig a legfrissebb trendeket követik.

„Sosem gondoltam, hogy valaha modellkedni fogok. Ennek ellenére mindig nagyon érdekelt és inspirált a divat. Amikor fiatalabb voltam, divattervező szerettem volna lenni. Nem tudom, meddig fogok modellkedni. De nem tartok attól, hogy egyszer vége lesz, mert mindig előre tekintek, és az igazán kreatív szenvedélyeimre koncentrálok. Mindig szerettem énekelni, jártam különórákra, és évekig kórista voltam” – mondta a Daily Mailnek Tali Lennox, akinek nővére, Lola is énekesnőként próbál befutni.

A Debenhams-kollekció neve Diamond lesz, a már létező Star kollekció mellett jelenik meg a „szexis, vicces, rövidebb, szűkebb, lazább” ruházati vonal. A kollekció február 1-jén kerül az angliai boltokba, mi neten rendelhetünk, ha megtetszik valamelyik középáras buliruha.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta